Az epilátor olyan mint egy elektromos gyanta?
Olyat válassz, aminek van külön rárakható feje első használathoz. Ez a dobozon rá kell legyen írva.
De amúgy szerintem jobb stratégia, ha először egyszer elmész gyantáztatni, és a lassan kinövő szálakat kezded epilálni, mert erősebb szőrnél ezzel kezdeni elég cudar.
Szerintem ez teljesen emberfüggő. Fáj, ez tény, de nem halt még bele senki, simán ki lehet bírni...
Nekem a bokámnál, kívül fáj a legjobban, ott olyan, hogy szorítom a fogam a fájdalomtól, és folyton elkapom a gépet, de máshol tök oké.
Nekem egyébként a lábamon a legkellemetlenebb és a hónaljamnál és bikinivonalnál igazából nem is fáj. Szerintem sokszor csak beképzelem a fájdalmat, mert tudom, hogy ennek nagyon kellene fájnia, de tényleg nem vészes...
Én még csak egy epilátort használtam, a legolcsóbb braunt, és nem volt vele problémám. Szerintem kár azt hinni, hogy azért mert ötszörannyiba kerül, nem fáj. Mindegyik ugyanazt csinálja: kitépi a szőrszálaidat, ez ígyis úgyis fájni fog, persze valamelyik jegeli meg nem tudom még mit csinál vele, de úgyis a kitépés pillanata fáj a legjobban, azt meg nem tudják enyhíteni.
Szerintem ha annyira félsz tőle, akkor felesleges venned, mert csak pénzkidobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!