Epilátor. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
karácsonyra kaptam egy Philips Satinelle soft epilátort, eddig mindig csak borotváltam szóval eléggé tudatlan vagyok ebben a témában.észre vettem hogy mindig ott marad pár pici pár miliméteres szőr amit nem szed ki vagy olyan lenne mintha csak eltépné, mert ha végig simítom a lábam érzem hogy érdes és nem teljesen sima.elég sokáig is tart mire végzek 1 óra minimum.Szeretném ha leírnátok a véleményeteket erről a készülékről és az epilálásról.praktikák és hasznos tanácsok is jól jönnének a használatával és a szőrbenövéssel kapcsolatban valamint az intim területek pl bikinivonal szőrtelenítéséről.köszönöm :)2012. jan. 22. 23:55
1/3 anonim válasza:
Sajnos epilátorral nem lesz teljesen sima, mert a szőrszálak hosszúsága nem egyforma és a rövid szálakat az epilátor nem rudja kitépni. Szőrbenövésre használj peelinget epilálás után 1-2 nappal. Nekem is ilyen gépem van, én elégedett vagyok vele. Mióta használom vékonyabb szálú és ritkább a szőrzetem.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem is ritkább lett és vékonyabb és már nem is fáj annyira csak olyan területeken ahol vékonyabb a bőr, hajlatokban., valóban az lehet a gond hogy nem egyforma hosszúak a szőrszálak, amúgy próbáltam már utána átmenni rajta borotvával hátha nem nő be, nem igazán tapasztaltam semmit
2012. febr. 11. 16:22
3/3 anonim válasza:
Én mikor elkezdtem szőrteleníteni, egyből epilátorral kezdtem. Előtte elolvastam az összes szőrtelenítési fajtát (borotva, gyanta, krém), és ez tetszett meg a legjobban, mivel ettől -elméletileg- ritkulnak a szőrszálak. Én szeretem, mert pl a lábamon már egyáltalán nem fáj, a hónaljamon se nagyon, csak a bikinivonalamnál necces. De amúgy igen, elég nagy hátránya az, hogy a legkisebb szálakat nem szedi ki. :/ Volt mikor azt csináltam, hogy leepiláltam a lábamat, és utána átmentem rajta borotvával hogy tökéletes legyen.
Amúgy ajánlatos fürdés után epilálni, és az is jó ha előtte leradírozod a bőrödet, mert eltávolítod így az elhalt hámsejteket, puha lesz a bőröd, és a benőtt szőrszálak is kijönnek.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!