Fogfehérítéssel kapcsolatban tapasztalatok?
Én a nyáron voltam rendelői fogfehérítésen; leírom neked a tapasztalataimat, hátha segít a döntésben!
Maga a procedúra kissé fájdalmas volt, de el lehetett viselni. Viszont utána egész nap annyira fájt az összes fogam, még három fájdalomcsillapító után is, hogy csillagokat láttam tőle. Nekem is alapjáraton sárgásak a fogaim sajnos; az eredmény szép lett, látszik, hogy fehérebbek, de azért nem lett hollywoodi mosolyom.
Érzékenységet tekintve én úgy vettem észre, hogy hidegre sokkal érzékenyebbek a fogaim, mint előtte.
Mindent összevetve, én örülök hogy megcsináltattam, mert bár nem lettek olyan szépek, mint szerettem volna, de legalább nem rágom magamat azon, hogy biztos százszor jobb lenne. Ráadásul a semminél azért ez is több, még így is bátrabban merek mosolyogni, mint előtte. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!