Lányok! Tippek mellfeszesítéssel kapcsolatban? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy az utóbbi másfél év alatt 13 kilót fogytam, de sajnos nem tudatosan. Ezalatt azt értem, hogy főleg idegi alapon és koplalás következtében. Ennek következtében sajnos a melleim jelentősen kisebbek lettek és sajnos eléggé megereszkedtek. :( Van valami tippetek, hogy tudnám feszesíteni? Esetleg saját tapasztalatok?
Előre is köszönöm szépen! :)
egyszer néztem egy külföldi csaj youtube-videóit, neki tök jó mellei vannak, és ő mondta, hogy sok olyan gyakorlatot kell csinálni, aminél úgy mozog a kar, mint a fekvőtámasznál. nem tudom máshogy leírni, de gondolom így érthető. tehát ilyen karbehúzás-kitolás. Sok fekvőtámasz, meg mondjuk súlyzokinyomás vagy mi... és attól megerősödnek a melltartóizmok. egyébként ha csinálsz jópár fekvőtámaszt, annyit amennyi neked megerőltető, és másnapra izomlázad lesz, akkor érezheted, hogy ott a melled/vállad felé is izomlázad van...
szóval szerintem ez segít, ettől elvileg feszesek lesznek a melleid...
egyébként hány kiló voltál és hány lettél? túlsúlyos voltál és úgy fogytál vagy alapból sovány voltál és még fogytál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!