Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon buta kérdés, de...

Nagyon nagyon buta kérdés, de ebből hogy tudnék "kilábalni"?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem látom szépnek magam. Régen mondták is, hogy nem vagyok valami szép. Azóta sokat változtam, de ha pl látok egy képet magamról, egyszerűen kiráz a hideg. Nem bírom elfogadni magam.

Most jön a gyerekes rész: Egyszerűen nem merek közösségi oldalakra kitenni képet mert félek, hogy ha pl kevesen "lájkolják", akkor nem vagyok szép. Tudom, butaság, de ezt nem tudom kiűzni a tudatomból. Ha egy képemet sokan like-olják, úgy érzem szép vagyok, ha kevesen, úgy, hogy nem. Ezt a butaságot hogyan tudnám elűzni a fejemből?

2012. febr. 21. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha teszel fel új profilképet, akkor állítsd úgy hogy ne tegye ki rögtön az üzenőfalra, hogy megváltoztattad. Így a like-okat se kell várnod.
2012. febr. 21. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is elég kevés lájkot kapok, pedig én sem vagy csúnya, sőt profi fotós által készített kép van kint. Bár engem ez nem izgat, én sem lájkolgatom más képeit, mert butaságnak tartom, ebből következik, hogy én is csak 1-2 darabot kapok. Van egy csaj, aki melltartós-bugyis kacér képeket rak ki, igaz nem csúnya lány, végtelen sok ismerőse van neki, akiktől végtelen sok bókot, lájkot kap, de még sosem volt normális barátnője, se pasija. Nem cserélnék vele.

26N

2012. febr. 22. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Jobb helyesnek lenni, mint szépnek.
2012. febr. 22. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!