Egy 14 éves 171 cm magas és 61 kilós lány vagyok a mellbőségem 96 cm a derekam 66 a csípőm meg 82 ez még nem kövér? Nem számítok annak?
nekem is hasonló alkatom van, 14 év, 170 centi körül magasság, 58-60 kiló, a többit nem méregetem :P én sajnos nagyon kritikus vagyok magammal szemben, mondjuk az én súlyom előnytelenül oszlik el, kifejezetten a hastájékra és az alsótestre, és én rosszul érzem magam így. De más attól még láthatja szépnek magát, és valószínű nem vagyunk kövérek :P és nyugodtan hordj bármilyen ruhát, én is felveszek feszülős pólót meg rövidgatyát, csak mindig annyira behúzom a hasam, hogy fáj. De ez én vagyok :)
L/14
nekem a fenekemmel meg a lábaimmal nincs bajom talán egy kicsit vastag a combom de a hasam meg a mellem jobban zavar de azért lehet h kipróbálom:D
am. én is ugyanígy vagyok vele ha el kell sétálnom egy csomó ember előtt akkor egyből behúzom a hasam:D nekem igazán csak a felsőtestem nem tetszik... am. úgylátom hasonló cipőben járunk:P
Hát a mell az tényleg sok kicsit a csípődhöz.
Én 170cm-hez vagyok 51kg, de nem vagyok gebe.
Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! :)
Nem csak a kilók számítanak, hanem hogy mennyire tömör a csontozatod, izmod mennyi van, mennyire tömött az is, meg az arányok is fontosak, mert lehet valakinek 60-70 cm-es dereka, ha minden plusz kiló csak a combjára és fenekére megy....
És olyan hogy tökéletes, nincs!!!!!!! (csak a retusált fotókon, de ott sem mindig)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!