Egy 14 éves 171 cm magas és 61 kilós lány vagyok a mellbőségem 96 cm a derekam 66 a csípőm meg 82 ez még nem kövér? Nem számítok annak?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy még úgymond bármit felvehetek(miniszoknya,feszülős top/póló)? És légyszi írjátok oda hogy fiúk vagy lányok vagytok...2009. jún. 5. 18:18
1/17 anonim válasza:
jeeeeeeeee..... számod?????????
13/f
2/17 anonim válasza:
Felvehetsz bármit amiben jól érzed magad, és úgy érzed jól áll. Szerintem a magasságodhoz jó a súlyod. A méretekkel sincs komolyabb gond.
3/17 A kérdező kommentje:
jajj kösszönöm(L)
komolyan nem vagyok kövér??:O
azt írták a szabályzatban hogy a számomat nem adhatom ki:P de azért naggyon aranyos vagy:D
2009. jún. 5. 18:25
4/17 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nem igazán érzem jól magam ha valaki esetleg meglátja hogy nem hibátlan az alakom...(nem teljesen lapos a hasam és nem 60 centis a derekam:S)
2009. jún. 5. 18:27
5/17 anonim válasza:
Háát... Mutass képet úgy egyszerűbb lenne, a méretekkel nem sokra megyünk. A 96-ot kissé soknak tartom.
17/f
6/17 A kérdező kommentje:
:D
de akkor mit csináljak hogy kisseb legyen??:O
2009. jún. 5. 18:31
7/17 anonim válasza:
Mit csinálj, sportolj, tornázz, akármi, legalább akkor meg lesz a lapos has is. :P
8/17 anonim válasza:
Magasságodból vonj ki 110-et, és az a pont jó testsúly... vagyis te pont jó vagy:P
Bár lehet h az arányokkal gondok vannak, de nemtom fáradt vagyok nézegetni
9/17 A kérdező kommentje:
de mindezt csinálom is...és mégsem...pedig nem is eszek sokat csak annyit hogy épp ne legyek éhes...
2009. jún. 5. 18:39
10/17 A kérdező kommentje:
télleg az pont kijön!:D
de akkor biztos hogy aránytalan vagyok...olyan jó annak aki tökéletes!:'(
2009. jún. 5. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!