Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Esztétikailag nem néz ki hülyén?

Esztétikailag nem néz ki hülyén?

Figyelt kérdés
a lompos környékén mindíg leborotválom, mert nagyon idegesít, de a combom szőrös, és szerintem elég hülyén néz ki, hogy egyik helyen rövid, 2 centivel arréb megint hosszu..
2009. jún. 5. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülyén nézhet ki, valahogy oldd meg hogy ne legyen ilyen durva átmenet hogy itt dzsungel ott meg már semmi:D
2009. jún. 5. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedd le máshol is a szőrt!
2009. jún. 5. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
azért nem teljesen csupasz, mert 1-2 centit mindíg hagyom megnőni, mert zavar ha fullcsupasz
2009. jún. 5. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

szia a barátomé is szőrös ,és szerintem nem gáz ha fullra leszedi jól néz ki nekem tetszik..

de amuyg csinálhatod ugyis hogy csak igazítod tehát ne legyenek iylne kunkori szőrök hanem csak egy kicist menj át rajta borotvával ,,ritkitsd maradjon pár millis szőr ott.

a combszőrhüz meg ne nyúlj ,mert ha azt is borotválod az nagyon kellemetlen lesz utánna.

2009. jún. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!