Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi Richie Sambora stílusának...

Valaki41 kérdése:

Mi Richie Sambora stílusának a pontos elnevezése?

Figyelt kérdés

Elegáns, egyedi extrém zakók, minimum mellkasig kigombolt ingek, mély kivágású feszes V nyakú pólók, félhosszú tépett, vasalt hatású haj, de mégsem az a tipikus Justin Bieber szerű, és kihívó nyakláncok, ékszerek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A google kép keresőbe még vannak róla képek...

Igazából azért érdekelne, mert nem ilyen stílust szeretnék, hanem ilyen a stílusom már körülbelül vagy 5 éve és azóta meg sem fordult a fejemben, hogy változtassak rajta, igaz Magyarországon nem nagyon nézik jó szemmel, főleg a fiatalabb nőneműek legalábbis ahogy észrevettem, de nem érdekel. :) Annyit tudok, hogy ez metroszexualitás, de azon belül van valamilyen elnevezése?

21/F

2012. febr. 20. 22:36
 1/3 anonim válasza:

Helló! Bocsi, ez nem egy olyan válasz lesz, amivel segíteni tudok. Te viszont segítettél nekem! Imádom Richie-t, a kedven énekesem-gitárosom, és eddig én is nagyon kíváncsi voltam a stílusának elnevezésére. Én sem tudok konkrétabbat, de legalább annyit igen, hogy ez metroszexualitás. Köszönöm!

Plusz írtad, hogy ezt nem nézik jó szemmel a fiatalabb nőneműek. Hát ez a baj. Ez szerintem az egyik legjobb stílus. Nekem legalább is nagyon bejön!:)

2013. nov. 1. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy metroszexualitás, és hogy nem nézik jó szemmel? Amennyiben negatív értelem, a metroszexualitás szó alapján én ilyen rózsaszínben nyomolú Justin Biebereket képzelek el. Mi a baj ezzel a stílussal? Tökre tetszik a nőknek, nem értem a problémád. Richie rengeteg nőismerősömnek tetszik, van aki csak 12 éves!! Én 20 éves nő vagyok, és szerintem sem néz ki rosszul.

Nem akarlak megbántani, de lehet, hogy neked pl. nem áll jól az a haj. Én sem leszek top model, csak mert felveszem Heidi Klum ruháit. Egyébként szerintem ennek nincs neve. Mármint ez az ő stílusa, vagy épp stylistok csinálják, de a lényege, hogy nincs minden stílusnak neve. Ez az ő stílusa, és kész.

Amúgy szereted a Bon Jovi vagy Richie zenéjét?

2014. jan. 10. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg egyébként az a baj, hogy nem mindenki rocksztár. Nekem például alice cooper ruhái is tetszenek, de azért nem járok úgy suliba... és richie sem öltözne így, ha nem lenne híres. michael jackson sem járt gyémánt cipőben boltba.
2014. jan. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!