Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minek kell borotvahabot...

Minek kell borotvahabot használni? Mire jó?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem használsz, akkor fáj ahogy a borotvával lekapod a szőrzetet. Na meg eléggé kipattog utána.

Én a bajuszom néha lehúzom csak simán de a szakállt azt nem, mert az rohadtul fájna.

2012. febr. 20. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
megpuhítja a szőrszálakat
2012. febr. 20. 17:56
 3/5 ekeke ***** válasza:
100%
Semmire nem jó. A szőr a víztől puhul fel, akkor lehet könnyen levagdalni. A habot akkor használták, mikor még a vizet kútról hordták, és az emberek naponta borbélyhoz jártak borotváltatni. A borbély bepamacsolta a frissen betért emberek arcát, majd 5 perc múlva megborotválta. Másképp nem lehetett volna egyszerűen nedvesen tartani 5 percig a bőrt. Én zuhanyozás után szoktam borotválkozni, tusfürdővel, mert az jól ken.
2012. márc. 2. 08:09
 4/5 Brain Storming válasza:
100%

Sajnos a legtöbben nem jól használják a borotvahabot. ma sokan el sem tudják képzelni, hogy tudtak egyáltalán régen sima arcbőrt varázsolni a kezdetleges borotvapengékkel meg a szappanhabbal.

Pedig pofonegyszerű. Bármilyen borotvahabot használsz, még akár a legolcsóbbat is, és a még a legolcsóbb duplapengés eldobható borotvával, HA A MEGNEDVESÍTETT SZŐRZETET A SZŐRZETNÉL KISSÉ VASTAGABBAN BEHABOZOD, MAJD MIN. 5, DE JOBB HA 10 PERCIG ÁLLNI HAGYOD RAJTA A HABOT, akkor úgy tudod levágni a szőrt, mintha csak letörölgetnéd. Ha ezután megintcsak a legolcsóbb arcszesszel fertőtlenítesz, szinte nem is fogod érezni, hogy csípné, mivel ezzel a módszerrel a bőr felsértése majdnem kizárt, vagy szinte észrevehetetlen.

Utánakerestem, de ezt szinte sehol nem írják le így, holott ez a legolcsóbb módszer az irritáció nélküli és tökéletes borotválkozásra.

2013. júl. 29. 01:29
 5/5 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló megírta a lényeget. Én még láttam fateromat habbal az arcán flangálni. Rajta kell hagyni, máskülönben nem puhul fwl a szőr. Ha nem használsz semmit akkor felsérted a külső hámréteget a bőrödön, ami nem kellemes. Nők is érezhetik néha, ha csak szappannal és borotvával húzzak le a lábukról. Utána be kell krémezni mert elég kellemetlen érzés.
2023. júl. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!