A borotváláshoz muszáj borotvahabot használni? Ha nem, ti mit szoktatok?
Én pl. a hónaljam eleinte szárazon borotváltam, sokkal jobban lejött, mint borotvahabbal. A lábam szoktam úgy is, hogy csak eresztem rá a zuhanyból a vizet és húzgálom alatta a borotvát minden nélkül, teljesen jó. Csak ezeket csak a jó minőségű borotvákkal lehet megcsinálni, Gilette, Wilkinson, mert az olcsók életlenek és lenyúzzák a bőröd.
Intim tájékon szoktam csak borotvahabot. Tusfürdőt egyáltalán nem, próbáltam, de nem jött be.
A borotvahab nedvesíti, puhítja a szőrszálat. Ha szárazon borotválkozok, az olyan, mintha nyúznának, ezt nem javaslom.
Ha jól bevizezed, felpuhítod a szőrödet, pl. zuhanyzol pár percig, az pont olyan hatású, mint a borotvahab.
Zuhanyozásnál tusfürdő, és normál szappan segítségével, a kettő együtt szinte olyan, mintha borotvahabot használnék. A művelet után pedig persze bőségesen bekenem az érintett területet, hogy ne száradjon ki.
Egy-két napon belül viszont nekem el is kezd visszanőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!