Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon számítanak a fogaim?

Nagyon számítanak a fogaim?

Figyelt kérdés
Na szóval, 15 éves lány vagyok. Probléma: az első két fogam kiáll,nem vészesen,de engem zavar. Ha nevetek már megszoktam hogy a szám elé teszem a kezem(mondjuk szerencse hogy eléggé fehérek a fogaim)Továbbá....nem akarok egózni,de összességében megvagyok elégedve magammal,az arcommal és a külsőmmel,és rendes lány vagyok.. erről visszajelzéseim is vannak..de mégis ez a fog téma annyira kínos.:S hátrányban érzem magam miatta. Volt már rá példa hogy csúfoltak,de azt vagy jól felrúgtam,vagy nem foglalkoztam vele,de ezek mégis olyan mélyen érintenek.Szerintetek ez mennyire hátrányos? Most is találkozni szeretnék egy fiúval,de annyira félek hogy ez miatt esetleg elítél,vagy nem fogok neki tetszeni..Van olyan aki hasonló helyzetben van? Kérlekszépen írjatok!
2012. febr. 20. 15:33
 1/4 szimi14 ***** válasza:
nekem is van a fogamal baj sajnos az enyém nagyon fent van nem ugy mint másoknak ://
2012. febr. 20. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Ha nem érzed cikinek, ő sem fog miatta lenézni. Különben is, szerintem - lány szemmel nézve - jól is állhat akár. Tudd büszkén viselni! Az a két fog is te vagy, szóval... Ha emiatt nem kellesz neki, akkor így járt. A sulimban az angoltanárnak is elállnak a fogai, de szerintem "megszépíti" :).
2012. febr. 20. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is "problémám" van az első két fogammal, engem nem zavar, nem akarok fogszabályzót, ha téged sem zavar, neked sem kell.

19l

2012. febr. 20. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) nagyon önbizalmam lett
2012. febr. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!