Hogy kell bejelentkezni kozmetikushoz szemöldököt szedni?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még csak kozmetikus közelében sem... A szemöldökömet eddig én szedtem, és hagytam vissza nőni, de most a kettő teljesen máshogy néz ki.
Elszeretnék menni, de nem tudom, hogy kell bejelentkezni, mit kell tenni, és hogy hogy megy ez az egész.. És mibe kerül?
2012. febr. 18. 20:20
1/4 anonim válasza:
Nem túl bonyolult. Felhívod a kozmetikust, megmondod, hogy szeretnél időpontot kérni szemöldökszedésre. Hogy mibe kerül, az kozmetikusonként változó.
2/4 anonim válasza:
Felhívod és megmondod, hogy szemöldökszedésre szeretnél bejelentkezni. Én is szoktam menni szemöldökszedésre...
Változó ahova én járok ott a gyantázással 600 Ft, a csipesszel meg 300 Ft.
3/4 anonim válasza:
Szia.Szerintem nem muszáj bejelentkezned,ha csak szemöldökszedésre mész.Én legalábbis nem szoktam.Nagyon hamar meg van és ahova én járok ott bármikor,berendelés nélkül megcsinálja.600Ft szoktam fizetni. :)
4/4 anonim válasza:
Telefonon, személyesen, ahogy szeretnéd, de egy szemöldökszedés általában bármikor belefér, ha pont nincs vendég. :) Nálam 700 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!