Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divat mostanában a lenőtt haj?

Divat mostanában a lenőtt haj?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy heidi klumnak is a lenőtt haj a védjegye, meg csomó sztár lenőtt hajjal rohangál. Ez most divat vagy nincs idejük fodrászhoz menni? Nektek tetszik?

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 16. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekik jól áll.
2012. febr. 16. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem hiszem, hogy divat, elég undorító. Ha mégis az, kit érdekel?
2012. febr. 16. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik...
2012. febr. 16. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg ha lehet olyan hogy fölül fekete alul rózsaszin akkor ez már igazán nem számit... valószinűleg ugy gondolják hogy a sötétebb hajtőtől természetesebbnek tűnik a festék
2012. febr. 16. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
valakinek jól áll egy kis lenövés, valakinek meg nem. de a lenőtt haj kétlem, hogy bármikor is divat lett volna.
2012. febr. 16. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Igazad van, ez mostanában valami trend lett. DE nem a lenövés, hanem van egy technika, amivel világosítják a hajat, de direkt úgy, hogy úgy tűnjön, mintha a nap szívta volna ki. Most nem jut eszembe a neve de tényleg van. Mondjuk ezeknél a képeknél nagyon nagy a kontraszt, ennyire lehet nem kéne elütnie a két színnek.
2012. febr. 16. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
igen divat, es nem csak szoke hajnal, hanem kulombozo mas szinekkel is csinalnak ilyen hatast. (pl haj tove fekete lenoves barna stb...)Itt Dublinban sok csaj ilyen lenovott hatasura festeti a hajat. Ha jol meg van csinalva nekem nagyon tetszik..
2012. febr. 16. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Megtaláltam a nevét: balayage technika. [link]
2012. febr. 16. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
ombre haj az mire gondolsz egyik válaszoló ;)
2012. febr. 16. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:

igen, az ombre hajról beszéltek, de ez itt most láthatólag nem az. ezek fent lenövések, míg az ombre haj ilyen:

[link]

[link]

2012. febr. 17. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!