Miért van az hogy máshogy látom az arcom?
élőben térben vagy, fotón meg síkban, és ezért lehet laposabb az arcod. Mivel élőben mozogsz, nem látni a szépséghibát, a "torz" arcot (ez tök durva szó, de te írtad), szebb vagy élőben. A fotó meg a tükör meg egy álló képet mutat, minden kis hibát megmutat.
Nekem pl. egyszer kerek a fejem, egyszer meg vékony, fene se érti.
De ugye a 2 tükör torzít??(ha egy tükörből nézem magam egy másikban). Mert úgy nagyon eltorzítja arcomat!
vagy ha mást látok tükörben, neki torzítja el az arcát a tükör ahogy én látom.
érdekes...
Amikor tükörbe nézel nem a valóságot látod.
Picit mindenki szimmetriátlan. A tükörképedet szoktad meg, mert azt látod legtöbbször. De nem teljesen ugyanúgynézel ki valóságban. Ha 2 tükörbe nézed magad, az a valóság vagy amit fotókon látsz magadról. Mások is ilyennek látnak. Ez normális, hisz mások ezt az arcodat szokták meg és szeretik. Barátkozz meg vele te is.
Én is furcsálltam mikor felfedeztem, de mindenki furcsállja hidd el. Legfeljebb nem látja be, és abban ringatja magát, hogy más is olyannak látja, mint ő önmagát a tükörben.
Ja és ez nem "torzság". A tükör használata miatt szoktuk meg a nem valódi arcunkat.
Próbáld ki, hogy valakivel együtt nézel tükörbe egymás mellett álva. Ott leszel furcsa neki és ő is neked. Mármint a tükörben. Pedig ő mindig azt látja ha tükörbe néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!