Borotvált férfi hónalj?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik: a csupasz vagy a természetes? Fiúk ti hogy szeretitek jobban "viselni"? Miért?2012. febr. 15. 20:51
3/13 Shai-Hulud válasza:
A természetes.
Nem vagyok én buznyák.
4/13 anonim válasza:
attól függ... ha nem túl erős akkor maradhat, de ha paróka készíthető belőle akkor érdemes megválni tőle.
5/13 anonim válasza:
Borotvált. Az egyik válaszadónak üzenem,aki azt írta h a csupasz az homós,h egyáltalán nem,csak higiénikus..én nő létemre megteszem,akkor egy ffi is legyen szíves,főként ha izzadós fajta:)
6/13 Shai-Hulud válasza:
21:21
Én meg naponta borotválkozom. Ha én férfi létemre megteszem, akkor egy nő is legyen szíves, főleg ha bajuszos fajta... :-DD
7/13 anonim válasza:
Én is naponta borotválkozom,csak nem az arcomon ;)
8/13 anonim válasza:
Borotvált.Ez még egyáltalán nem búzás,szerintem inkább igényes.Undorító egy lobogó honaljszőr..
9/13 anonim válasza:
alapjáraton nem zavar ha szörös nekik de ha a polobol kilátszik az gáz. szoval vagy hosszabb ujju polo, vagy borotválja le.otthon nem zavar.
10/13 anonim válasza:
Egyik sem tetszik sokkal jobban, mint a másik. Nincs bajom a természetessel sem, nem tartom igénytelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!