Ki mit szól a fültágítós fiúkhoz?
A barátom szeretne,igaz csak 8 mm-eset.Kinek mi a véleménye?Szexi,vagy inkább taszító? Am. 17 éves.
És magának szeretné átszúrni a fülét,vagy mondta,h inkább én,de én nem nagyon merem.. De ha mégis magának csinálná,akkor hogy lehet a lehető legkisebb fájdalommal megcsinálni?
Nekem kifejeztten nem tetszenek a fültágítósak...se piercing se semmi...
De sztem magának ne szúrja át, mi van ha fertőzés stb lesz? Érzéstelenítés egyebek? Nem tudnék ekkora fájdalmat okozni se magamnak se másnak egy ilyen "hülyeségért":) A szíve joga, ha megcsinálja ügyeljen a tisztaságra.
Gáz...
Magatok meg ne csináljátok, mert tuti fertőzés, meg minden.
Hülyegyerekek. Ez nem így megy, hogy puff, kilukasztod a füled és belefingasz egy 8mm-es tágitót.
Sima fülbevalóval kell kezdeni, aztán méretenként, legalább 1 hetet tágítani.
Lyukasszátok ki szépen ti a fülét, vmi finom kis betegséget remélem elkap, ha ennyi pénzt nem lehet rászánni.
Én a fülemet egy ezresért lyukasztottam ki a "szakembernél", nem jut eszembe h híjják az ilyet.
21:33..Gondolom,h nem megy bele rögtön a 8 mm-es,tudom,h FOKOZATOSAN kell tágítani..
A többi válaszolónak meg köszönöm,h írt,csak mások véleményére is kíváncsi voltam,akármi is legyen a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!