Ki mit szól a fültágítós fiúkhoz?
A barátom szeretne,igaz csak 8 mm-eset.Kinek mi a véleménye?Szexi,vagy inkább taszító? Am. 17 éves.
És magának szeretné átszúrni a fülét,vagy mondta,h inkább én,de én nem nagyon merem.. De ha mégis magának csinálná,akkor hogy lehet a lehető legkisebb fájdalommal megcsinálni?
nekem nem jön be, de azért azt sem mondanám hogy taszít. de a túl nagy az már tényleg nem tetszik, a kicsik azok még beleférnek.
nyugodtan átlyukaszthatja magának egy sima egyszerhasználatos tűvel, lefertőtleníti a tűt meg a fülét is, és nulla perc alatt meg lehet csinálni. nekem 8szor szúrta át a barátnőm így a fülemet. volt amikor nem is egyszerhasználatos tű volt, csak egy biztosítótű meg egy öngyújtó, és semmi bajom. a 'szakember' is csak ugyanazt csinálja (hacsak nem úgy lövi át), tű, fertőtlenítés, szúrás és kész.
ha ez vigasztal, barátom ezena héten szúrta át a fülét magának. persze lefertőtlenítette meg minden (:
őis fültágeszt szeretne, megis fogja csinálni.
nekem kúrvára bejön. mivel nekemis van egy 16os:D
nekem bejön..a bátyómnak és a pasimnak is van..:)
bár kinek mi teccik.....:)
(nekik szalonba csinálták...)
Jaj kérlek.. maradjatok már a fertőzéses biszb*szokkal..
Nekem haverom lyukasztotta ki a fülem házilag.. Fertőtlenítő és steril tű.. Fülbevaló után jött a fülpiszkáló pálcikája, majd parfümminta vége, majd filctollkupak, majd normális tágesz, és most szájfénykupak..
semmibajomsincs..
utolsó kommentelő vagyok..
18/L jaés k*rvára bejönnek a fültágeszes srácok (:
Nekem kimondottan tetszenek a fültágítós, septumos srácok.*-*
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!