MarisskaTheVampire kérdése:
Sosem lesz már egyenes lábam? = (
Figyelt kérdés
a lábszáram úgymond "O" alakú. ez már sosem lesz szép egyenes? vagy lehetne tenni valamit? már a suliban gúnyolnak érte :( gyakorlatilag csak ez az egy szépség hibám van. már ha ezt lehet annak nevezni.2012. febr. 14. 18:44
1/5 anonim válasza:
Sajnos ezen csak műtéttel lehet változtatni, és ráadásul az ilyen beavatkozások az unióban tilosak. A legközelebbi ország ahol ilyet végeznek az Kína, arról nem is beszélve hogy az eredmény nem garantál akár rosszabb is lehet mint előtte. Jobb ha inkább elfogadod magad úgy ahogy vagy.
2/5 anonim válasza:
A Te lábad nem X, Nem Ó, csak légy hozzám egy kicsit jó!
Ne aggódj, engem férfiként nem zavar.
3/5 anonim válasza:
Sajnos ez genetika, nem hinném, hogy változni fog. De valamennyire tudod ellensúlyozni öltözködéssel. Ha egyébként szép arcú és csinos vagy, ez nem fogja a pasikat zavarni, hidd el :)
4/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én sose tudom megmondani, ha valakinek x vagy o lába van. xD Max, ha nagyon extrán, akkor is megjegyzem magamban és kész, ki a fenét érdekel? Pedig egy gonosz, kritikus csaj vagyok azért. Hidd el, egyetlen férfit nem fog érdekelni. :)
Tenni nem nagyon lehet, sajnos ez ilyen, és kész, de ettől leszel te te, és nem vlaki más. :D A gúnyolódókkal meg nem foglalkozz, lehetsz te akármilyen tökéletes, úgyis megkeresik a csomót.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :) 21:48 az osztályban nekem van a legszebb pofim xd de azért milyen már hogy egy dagadt csaj (bocsi a pufiktól!) pattog nekem hogy mien vagyok o.O
2012. febr. 16. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!