Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sosem lesz már egyenes lábam? = (

MarisskaTheVampire kérdése:

Sosem lesz már egyenes lábam? = (

Figyelt kérdés
a lábszáram úgymond "O" alakú. ez már sosem lesz szép egyenes? vagy lehetne tenni valamit? már a suliban gúnyolnak érte :( gyakorlatilag csak ez az egy szépség hibám van. már ha ezt lehet annak nevezni.
2012. febr. 14. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ezen csak műtéttel lehet változtatni, és ráadásul az ilyen beavatkozások az unióban tilosak. A legközelebbi ország ahol ilyet végeznek az Kína, arról nem is beszélve hogy az eredmény nem garantál akár rosszabb is lehet mint előtte. Jobb ha inkább elfogadod magad úgy ahogy vagy.
2012. febr. 14. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A Te lábad nem X, Nem Ó, csak légy hozzám egy kicsit jó!

Ne aggódj, engem férfiként nem zavar.

2012. febr. 14. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez genetika, nem hinném, hogy változni fog. De valamennyire tudod ellensúlyozni öltözködéssel. Ha egyébként szép arcú és csinos vagy, ez nem fogja a pasikat zavarni, hidd el :)
2012. febr. 14. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én sose tudom megmondani, ha valakinek x vagy o lába van. xD Max, ha nagyon extrán, akkor is megjegyzem magamban és kész, ki a fenét érdekel? Pedig egy gonosz, kritikus csaj vagyok azért. Hidd el, egyetlen férfit nem fog érdekelni. :)

Tenni nem nagyon lehet, sajnos ez ilyen, és kész, de ettől leszel te te, és nem vlaki más. :D A gúnyolódókkal meg nem foglalkozz, lehetsz te akármilyen tökéletes, úgyis megkeresik a csomót.

2012. febr. 14. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :) 21:48 az osztályban nekem van a legszebb pofim xd de azért milyen már hogy egy dagadt csaj (bocsi a pufiktól!) pattog nekem hogy mien vagyok o.O
2012. febr. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!