Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi van a táskádban?

Mi van a táskádban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki miket szokott vinni magával ha megy valahova.:)).
2012. febr. 14. 18:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Húú nekem a táskámban van az egész életem. Hasonlóan hozzád, mint magammal cipelek, kb felére nincs szükségem, de jó ha ott van velem :)

Pénztárca, iratok

Kis tubusos szappan, kicsi kéztörlő (mert a wc-ben soha sincs- suliban sem és a többi helyen sem mindig.)

Kézfertőtlenítő, kézkrém

Carmex

Neszeszerben: Ami kell az aktuális sminkemhez. Korrektor mindig és kis tükör is :) Körömreszelő, szemöldökcsipesz, Essence körömerősítő toll, szempillagöndörítő

Telefon, ha hosszabb útra megyek magammal cipelem a laptopomat is.

Naptár, toll

Papírzsepi, mattosító kendő, intim törlőkendő, tampon

Rágó, szájspray

Fésű, hajgumi, hullámcsatok

Ipod

Gondolom valamit biztos kihagytam. Egyébként minden táskám nagyméretű, és mivel táskamániás vagyok van vagy ezer.

Nekem az a legnagyobb kihívás, amikor színházba és bálba megyek, nem cipelhetek magammal egy egész utazótáskányi holmit és csak egy kis borítéktáskába pakolok... :/

Olyankor mindig pont az kellene ami nincs velem :D

19/L

2012. febr. 15. 14:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Telefon, töltője, füzet, toll, pénztárca, zsepi, rágó, néha egy kis nasi és ital, fésű, smink, szemüvegtörlő, betét, hajgumi, ha nincs rajtam, akkor sál és kesztyű, stift, ha olyan az idő, napszemüveg/esernyő, orrdugolásra ilyen erős illatú valami :D, fényképezőgép. Utóbbit én se értem, miért hordom mindig magamnál, de ha van valami, amiről jó kép lenne, azt lekapom.
2012. febr. 15. 15:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Kezdetnek nekem:

cigi

2 öngyújtó (egy szép és egy tartalék) és doboz gyufa-ki tudja, nekem viszont muszáj rágyújtanom!xD

pénztárca (benne iratok, pénz)

tisztasági betét

betét

zsepi

telefon

körömlakk

körömreszelő

szempillaspirál

korrektor

alapozó

szemfesték

két rúzs

szájfény

lakáskulcs

toll

notesz

fésű

púder

szemceruza

kistükör

pótbugyi

körömolló

algopirin

algoflex m

strepsils

ragtapasz

fogpiszkáló

dezodor

napszemüveg

lehet vmit kihagytam xD

19/L

2012. febr. 26. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!