Mi van a táskádban?
Húú nekem a táskámban van az egész életem. Hasonlóan hozzád, mint magammal cipelek, kb felére nincs szükségem, de jó ha ott van velem :)
Pénztárca, iratok
Kis tubusos szappan, kicsi kéztörlő (mert a wc-ben soha sincs- suliban sem és a többi helyen sem mindig.)
Kézfertőtlenítő, kézkrém
Carmex
Neszeszerben: Ami kell az aktuális sminkemhez. Korrektor mindig és kis tükör is :) Körömreszelő, szemöldökcsipesz, Essence körömerősítő toll, szempillagöndörítő
Telefon, ha hosszabb útra megyek magammal cipelem a laptopomat is.
Naptár, toll
Papírzsepi, mattosító kendő, intim törlőkendő, tampon
Rágó, szájspray
Fésű, hajgumi, hullámcsatok
Ipod
Gondolom valamit biztos kihagytam. Egyébként minden táskám nagyméretű, és mivel táskamániás vagyok van vagy ezer.
Nekem az a legnagyobb kihívás, amikor színházba és bálba megyek, nem cipelhetek magammal egy egész utazótáskányi holmit és csak egy kis borítéktáskába pakolok... :/
Olyankor mindig pont az kellene ami nincs velem :D
19/L
Kezdetnek nekem:
cigi
2 öngyújtó (egy szép és egy tartalék) és doboz gyufa-ki tudja, nekem viszont muszáj rágyújtanom!xD
pénztárca (benne iratok, pénz)
tisztasági betét
betét
zsepi
telefon
körömlakk
körömreszelő
szempillaspirál
korrektor
alapozó
szemfesték
két rúzs
szájfény
lakáskulcs
toll
notesz
fésű
púder
szemceruza
kistükör
pótbugyi
körömolló
algopirin
algoflex m
strepsils
ragtapasz
fogpiszkáló
dezodor
napszemüveg
lehet vmit kihagytam xD
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!