Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi van a táskádban?

Mi van a táskádban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki miket szokott vinni magával ha megy valahova.:)).
2012. febr. 14. 18:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Egyébként nem nagy a laptop, hanem mini.

Igazából magam sem tudom minek viszem sokszor magammal. :) Idáig körülbelül kétszer használtam útközben:)).

2012. febr. 14. 18:57
 12/23 A kérdező kommentje:

A táskám ilyen: [link]

Nem pontosan, de hasonló. Sőt azért kisebb.

2012. febr. 14. 18:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Pénztárca, iratok, toll, jegyzettömb, púder, szájfény, nedves törlőkendő, zsepi, ajakápoló, rágó, betét, kézkrém, gyógyszer

23L

2012. febr. 14. 19:41
 14/23 Shai-Hulud ***** válasza:

- Na, mi van a kezemben? :-D

- Görcs... :-(

2012. febr. 14. 20:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Telefon, kulcs, pénztárca, füles, cigi-gyújtó, tampon, tisztasági betét, tükör, körömcsipesz, körömreszelő, egy kis smink (spirál, ceruza....) bőrnyugtató krém, kézfertőtlenítő, enni, inni, (könyv-füzet suli esetén) zsepi, toll, naptár.. ilyesmi
2012. febr. 14. 20:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Iratok, lakáskulcs, pénz, bérlet, zsepi, kézkrém, smink, ásványvíz, telefon, mp4 lejátszó, öngyújtó, cigi, rágó, toll, kis jegyzetfüzet, tampon, hajgumi, ilyen időben kesztyű is, ha kell, esernyő.

19L

2012. febr. 14. 21:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mobil, pénz, iratok, kulcstartó (néha itthon hagyom), ásványvíz, gyógyszer

Ha suliban vagyok, akkor még füzet és toll.

2012. febr. 14. 22:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nagy táskával járok hétköznap, és ebben rengeteg minden elfér, de ami mindig van nálam az: mobil, pénztárca, ipod, zsepi, gyógyszerek (hasfájásra, fejfájásra), vmi aktuális újság, esernyő (ha kell, ha nem XD), mobiltöltő, rágó, ajakbalzsam, innivaló, szatyor, tollak, hajgumi, szemüvegtörlő hát kb ennyi. Mindig órákig kell benne keresni mindent, de legalább mindig van minden ami kell :)
2012. febr. 14. 22:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mininaptár, gondolkodós füzet (néha rámtör egy dal vagy egy kép és azt muszáj rögzíteni:D), toll, ceruza, radír, szemüveg, kontaktlencsetartó, napszemüveg, tampon, pénztárca, iratok, zsepi, iPod, szemceruza&spirál, hajgumi, telefontöltő, innivaló.

Mindezt egy ekkora táskában: [link] :D A női táska tényleg mindent elnyel:)

14L

2012. febr. 15. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
pénztárca, toll, kesztyű, néha telefon, ami általában a zsebemben hordok. ennyi :D
2012. febr. 15. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!