Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kiknek NEM áll jól a vörös haj?

Kiknek NEM áll jól a vörös haj?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%

Barnabőrűeknek/szolisoknak

Csúnyább arcúaknak, kevésbé karakteres arcúaknak, bőrhibásoknak, stb. (a vörös iszonyatosan kihangsúlyozza az arcot, hangsúlyos arcvonásúaknak a legajánlottabb, pl: erős állcsont vagy arccsont, stb. Magyarán ha valakinek pl. nagy az orra vagy éppen turcsi, az 3x olyan szembetűnő lesz vörös hajjal).

Barna szemhez annyira nem találó, mert nem emeli ki (a kéket és a zöldet viszont tökéletesen).

2012. febr. 13. 19:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első jól leírta, de sokaknak nagyon jól áll és az egyik legtermészetesebb és legszebb lány, akit ismerek is vörös. Nagyon jól tud állni valakinek, akihez illik.
2012. febr. 13. 20:15
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát lényegében bárkinek bármilyen hajszín jól állhat, csak az árnyalatot kell eltalálni.

Vörösnél meg szerintem nagyon fontos, hogy természetes árnyalat legyen. A természetellenes verziói szerintem max egy punknak állhatnak jól. :)

2012. febr. 13. 20:46
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
Nekem:-D Erröl biztosíthatlak...
2012. febr. 13. 21:19
 5/19 anonim válasza:
61%
Neked !
2012. febr. 14. 14:09
 6/19 anonim ***** válasza:
5%

fuh azt nemtudom hogy kiknek nem alljol

de nekem worosre wan festwe a hajam

es nem feherboru wagyok,hanem barnasabb!

es fekete szememwan

ahoz pedig qurwajol all! :d

15/L

2012. febr. 15. 18:46
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
utolso!! elég ronda lehetsz!!!
2012. febr. 15. 19:20
 8/19 anonim ***** válasza:
15%

utolso elotti wagyok.

a joedes anyad !:)

divatolipmiat nyertem suliba te kocsog.

teljesen megwagyok elegedwe a kulsommel,SENKIWEL NEMCSERELNEM LE!:P:)

utoirat: mindenki magabol indul ki!!;) :D

2012. febr. 16. 16:28
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó lehet hogy szép vagy de az írásmódodon kéne változtatni mert ebből kiindulva az IQ-d nem lehet több gyök 2-nél (már bocsánat hogy ilyen komoly matematikai képlettel fejeztem ki magam,remélem megérted és változtatsz) hogy a kérdésre válaszoljak én is vörös göndör vagyok (rézvörös) világos a bőröm és kék a szemem szerintem nekem jól áll és a sötétebb bőrűeknek csak kivételes esetekben állhat jól és az is csak egy természetellenes árnyalat lehet. Az első kommentelővel értek egyet.
2012. febr. 16. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
4%

16:28-as wagyok

hulye se wagyok,4es 5os tanulo wagyok..

attol hogy itt igy irok.

annak nemkelett wna beszolnia...!

2012. febr. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!