Vörös hajhoz barna szemöldök vagy szemöldökfestés?
Figyelt kérdés
A héten festetem barna hajam vörösre, és az a "nagy kérdés" hogy a barna szemöldök milyen vele.
Érdemes lenne azt is vörösre festetni ? vagy megvárni a hajfestést, és ha nagyon elüt, akkor befestetni a szemöldököt ? mit javasoltok ?
2011. dec. 20. 22:24
1/8 anonim válasza:
szerintem fesd be feketére a szemöldöködet
2/8 anonim válasza:
Szerintem várd meg, milyen együtt. Illetve próbáld meg kicsit jobban kiszedni majd, így kevésbé lesz hangsúlyos. A festett vörös szemöldök nagyon sokszor olyan hatást kelt, mintha egy mű fejet látna az ember, óvatosan járj el.
3/8 A kérdező kommentje:
feketére biztos nem...!
rendben most sem olyan nagyon vastag, de ennél vékonyabbra nem szeretném ... és ha esetleg a vörös túl mű lenne, akkor ha csak világosabb barnára ? vagy nem tudom, nem értek ezekhez annyira .. :)
meg még annyi kérdés, hogy festett barna a hajam, de 4 hónapja volt utoljára festve ... érdemes lenne előtte leszívatni, vagy be fogja fogni a vörös ?
2011. dec. 20. 23:06
4/8 anonim válasza:
a nagyon vékony barna és a fekete illik a vörös hajhoz.
5/8 anonim válasza:
mindenképpen barnára legyen festve a szemöldököd! a vörös szerintem nem mutat jól. attól is függ, milyen vörösre festeded. ha a természetesebb, narancsosabb vörösre, ahhot világosbarna tök jól megy, de a pirosas-bórdós vöröshöz meg inkább a sötétbarna!
6/8 A kérdező kommentje:
2011. dec. 21. 12:32
7/8 anonim válasza:
Nekem nincs festve a szemöldököm, meghagytam barnának, a hajam meg ilyen: [link] De szerintem nem néz ki rosszul. Az ilyen intenzív vörös szemöldök inkább túlzás lenne.
8/8 Janka* válasza:
Én is vörösre szeretném festeni a hajam,de én inkább ilyenre: [link] és szerintem jobban nézne ki vöröshez vöröses barna szemöldök, mert az enyém is sötét barna vagy pedig világos barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!