Van néhány kinőtt harisnyám. Odaadhatom az öcsémnek, hogy ne kelljen boltban megvenni az újat?
Figyelt kérdés
vastag és meleg, kék és fekete színűek2012. febr. 13. 16:21
1/10 anonim válasza:
Hát ha szoknyát hord persze :))
2/10 A kérdező kommentje:
Nadrághoz gondoltam. ;)
2012. febr. 13. 16:34
3/10 anonim válasza:
hát ha az öcséd használni fogja, akkor persze...
4/10 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy felveheti, mert fázik. Csak nem meri. De ki a fene figyeli nadrág alatt? Ti ezt értitek?
2012. febr. 13. 16:38
5/10 anonim válasza:
hát ha mondjuk suliban van tesije, és átöltözik, akkor mondjuk simán kiröhögik a többiek. tesód helyébe én se venném fel.
6/10 anonim válasza:
Szerintem simán felveheti. Hideg van, ha fázik, nadrág alá vegye fel nyugodtan.
Ha meg valaki beszól neki az iskolában, mondja meg nyugodtan, hogy el lehet fordulni. Ha nem kezeli kínosként a dolgot, más sem fogja. Aki nem hagyja magát megszégyeníteni, azt nem is tudják. :)
7/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok és felveszem nadrág alá, ilyen hidegben kettő harisnyát is egymásra, a fene foglakozik vele mások mit szólnak!!!
8/10 anonim válasza:
Persze hopgy felveheti. Ilyen hidegben kevés csak egy nadrág. Mindkét fiam hordja télen a pamutharinsyát, ezért biztosan nem gunyolná ki senki, mivel fiúk is hordják.
10/10 anonim válasza:
Én is hordok harisnyát,de csak pamutot. van csikos kockás zöld bordó stb...nyugodtan vegye fel a többivel meg ne foglalkozzon...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!