Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobb kézen gáz a karóra?

Jobb kézen gáz a karóra?

Figyelt kérdés

a bal kezemen hordanám, de ott vmiért elzsibbad a csuklóm tőle

22f

2012. febr. 13. 02:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha teszek fel órát, a jobb kezemre teszem. Csak ott tudom elviselni, pedig jobb kezes vagyok.
2012. febr. 13. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Balkezesként hordtam már balon is, most a jobb karomon hordom. Ebből nem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni. Meg az, hogy meleg, ha a jobbon hordja:D Ez csak vicc, remélem. A baloldalon hordók meg kisebbségpártolók, vagy mi?XD
2012. febr. 13. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mindenki azon a kezén hordja amelyiken szeretné, nehogy már azért ítéljünk el a másikat, mert ő nem azon hordja amelyiken szokás.

Jobb kezes vagyok és azon is hordom.

2012. febr. 13. 20:33
 14/19 A kérdező kommentje:

akkor jó, én is jobbkezes vagyok.

nem csinálok belőle nagy dolgot, csak a legtöbben a bal kezükön hordják. de ja lényegtelen végülis :P

2012. febr. 13. 20:44
 15/19 anonim válasza:
Jobbkezes vagyok és azon is hordom az órát, ciki de a bal kezemre felcsatolni is alig tudom...
2012. febr. 14. 21:34
 16/19 Amanda89 válasza:
50%
Én is bal kezes vagyok és a jobbon hordom a karórát, mert úgy tudom, hogy amelyik kézzel írunk, pont az ellentétes karra kell tenni, mert így elvileg könnyebb is feltenni, meg amúgy is jobb bal kézen hordani. Amúgy én is csak ballal írok, de minden mást jobbal csinálok, fogok.
2015. máj. 8. 10:57
 17/19 anonim válasza:
én balkezes vagyok, balon hordom, de szerintem semmi jelentősége
2016. máj. 28. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Jobbkézen a b.zik hordják.
2023. márc. 24. 00:57
 19/19 anonim válasza:
Putyin, Lukasenka, meg egy rahedli híres ember biztos homoszexuális :)
2023. dec. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!