Jobb kézen gáz a karóra?
a bal kezemen hordanám, de ott vmiért elzsibbad a csuklóm tőle
22f
Azt szokták mondani hogy az emberek azon a kezükön hordják, amelyikkel írnak. Ez pl, a páromra nem jellemző, ő jobbkezes és a balon hordja, nálam viszont bejött, mert én balkezes vagyok és ezen a kezemen hordom az órát :D
Nyugodtan hord a jobb kezeden, senkit nem fog foglalkoztatni :)
nálam érdekes a szituáció.
én bal kézzel írok, de jobb kézzel fogom az egeret, meg szinte minden tárgyat elsőre. ezt nem tudom miért van így nálam, de nekem így jobb kézen van a óra is mikor van rajtam
Eredetileg azért volt szokás bal kézen hordani, mert naponta fel kellett húzni a karórát (amikor még nem az elemes órák voltak többségben) és jellemzően az óra jobb oldalán volt a tekerő, így logikusan a bal kézen hordták és jobb kézzel tekerték.
Szerintem mostanában már tök mindegy, hol hordod, hord azon a kezeden, amelyiken kényelmesebb!
én nem hordanám jobb kézen...
úgy tudom, hogy a buz.ik hordják csak jobb kézen..vagy ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő páwagec.ik
Én bal kezes vagyok, és a jobbon hordom. A másikon kényelmetlennek érzem. Karkötőket a balon hordok, azokat meg jobb kézen nem tudnám megtűrni. :)
19/L
11 47 :D:D
hát akkor hordom a jobbon. végülis már hozzászoktam így, de még mindig fura egy picit, de a lényeg hogy kényelmes.
köszi a hozzászólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!