Fiúk! Nektek melyik lány alakja tetszik jobban? (kép) Lányok is válaszolhatnak. Nemet és kort is írjatok!
2012. febr. 12. 20:16
11/27 anonim válasza:
Én mindkettőt egyszerre választanám mert mindkettőnek teljesen rendben van az alakja.
14/27 anonim válasza:
A jobb oldali szebb, de valamiért a balt látom szexisebbnek.
21/L
16/27 anonim válasza:
nem tudok dönteni:) mindkettő szép a maga nemében.Talán inkább az első.
17/27 anonim válasza:
Miért kérded? Mennyi idő telt el a 2 kép között?? (csak a köldök pc miatt)
18/27 A kérdező kommentje:
A ket lany nem ugyanaz.
2012. márc. 24. 18:22
19/27 Doruss válasza:
Szerintem kb. ugyanannyira szép mindkettő. Mondjuk a második link alapján amit kommentben írtál, egyértelműen a jobb oldali, de lehet, hogy ott csak a ruházata előnytelen a baloldalinak.
20/27 anonim válasza:
Egyértelműen a jobb oldali. Sokkal szebb a hasa, izmos feszes. Szerintem pont ideális. A másik eljárhatna kondizni, van felesleg a hasán nem kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!