Mit tegyek ha az utobbi időkben elkezdtem nőiesedni? Vagyis nagyon-nagyon kerek lett a fenekem és a csipőcsontotm is megnőtt? 17/lány
Imádom ezeket, osztálytársam is traktál minket folyton a hülyeségeivel, hogy milyen széles a csípője és hogy fogyózni fog, hogy lemenjen. Nem érti szerencsétlen, hogy akármilyen fogyókúrába belekezdhet, a csípőcsontja nem fog lefogyni..
A lényeg:
Örülj neki, hogy nőiesedsz. Szerintem akkor szép a nő, hogy ha jól látható a derék-csípő közötti különbség, kerek a feneke és szép a dekoltázsa.
Ez egyébként természetes folyamat, a legtöbb lány idővel nőiesedik, ami együtt járhat szélesebb csípővel, kerekebb fenékkel.
Amit tehetsz az az, hogy egyészségesen étkezel és sokat sportolsz. Ezzel ugyan nem lesz kisebb a csípőd, de megtartod a jó alakodat vagy jobbá varázsolod. :)
16/L
Csinálhatsz tornát, ártani nem árt, mert a lapos segg csúnya, de az csak izomra hat. Ha a felesleget akarod leadni, zsírégetés kell, az meg egészséges életmóddal, táplálkozással, és aerob mozgással létezik csak. Szóval fuss, biciklizz, és sajnos 20 perc édeskevés hozzá. Ez a feleslegre vonatkozik.
Ha széles a csípőd, szokj hozzá. Rajtam kb egy fél gramm felesleg nincs, de attól még olyan széles vagyok, és kész, az tényleg csont, nem tudsz mit tenni vele. Persze ne aggasszon a dolog, a média nem ezt suggalja, hanem a fiús alkatot, de a való életben a férfiak (nem a kisfiúk!) még mindig nőket keresnek zömében. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!