Szerintetek csúnya ha valaki nagyon szeplős? :/
Figyelt kérdés
az én arcom is ilyen szeplős csak szőke hajjal és kék szemmel.Ez még elfogadható vagy már ez is csúnya? :/
16/L
2012. febr. 12. 20:06
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem csúnya, én például szeretném, hogy legyenek szeplőim (kiskoromban voltak, csak elmúlt), szerintem nagyon bájos, és egyedi lesz tőle az arcod!:)
5/13 anonim válasza:
Én is szeplős vagyok. Engem sose zavart, sőt magamon is és másokon is tetszik. Különlegesnek tartom, szerintem egyáltalán nem csúnya :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szexi. Különösen ha emellé nem pattanásos, szép bőre van.
7/13 anonim válasza:
Én is szeplős vagyok,egy időben zavart sokan csúfoltak is miatta pedig ugyanannyira vagyok én is mint a képen,és szerencsére olyan a bőröm,hogy soha nincs 1 pattanásom se.:)Egy időben elakartam tüntetni,de rájöttem,hogy nem tudok vele mit tenni.Már észre se veszem úgy megszoktam,és nem igazán zavar.Úgy vettem észre a fiúkat sem igazán zavarja és ennyi még tényleg szép!:) Szóval fogd fel úgy,hogy van rajtad valami különleges,és az értelmes emberek nem ez alapján fognak veled így vagy úgy viselkedni!!!16/L
9/13 anonim válasza:
Csúnyának nem mondanám, de azért jobb nélküle mint vele én szerintem:)
19f
10/13 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szexi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!