Gel lac-kozás előkészítésénél kihagyható a nail-prep primer előtt? Vagy feltétel?
Figyelt kérdés
Magamnak festem a körmeim(ne küldjön el senki tanfolyamra kommentben, hisz azért kérdezek) és most kipróbálom a lakk zselét ,de nem néztem utána alaposan és sajnos a köröm szélén feljön a lakk zselé, olvastam szükségesek ezek a folyadékok.2012. febr. 11. 13:32
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlen szükséges, de szaktudás nélkül nem biztos, hogy menni fog. Sok körmös is küzd vele. Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy látszik. :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :D szerintem elég egyszerű, csak a megfelelő alapanyagok kellenek hozzá.(Azért hozták létre ezt a lakkot, hogy azoknak akiknek nincs pénzük/idejük körmöshöz járni, maguk is megoldhassák.)
2012. febr. 11. 19:55
3/5 anonim válasza:
Nem. Azért hozták létre, hogy elhitessék, hogy egyszerű. A profit miatt. De nem egyszerű, mint ezt több példa is tisztán mutatja. A többségét nem lehet leoldani rendesen, ezt pedig a sok-sok szétcsiszolt köröm mutatja.
4/5 A kérdező kommentje:
oké:D
2012. febr. 24. 23:13
5/5 anonim válasza:
Énis magamnak szoktam csinálni a gel lac-ot és nagyon egyszerű. Én mindíg használok prep-et, hiszen gombaölő, és zsírtalanító.
Lehet hogy azért jön le mert nem zárod le a köröm végeit,vagy túl vastagon kented. Inkább kend vékonyan és több rétegben.
remélem segítettem sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!