Nagyon borzalmas az alakom?
már fogytam kicsit több mint tíz kilót, 2 hónapja futok, de nem sikerül többet...:S
Még van mit fogyni azért bár a kiindulási helyzethez képest biztos sokkal jobb:)
Sikerülni fog az csak nézd át mit lehetne javítani az étrenden illetve ha az úgy ahogy rendben van akkor még több sport, szerintem megéri:)
Eddig jó,ügyes vagy,gratulálok!
DE! Diétáznod is kell meg otthoni gyakorlatokat végezni otthon + a futás.
nem szedek semmit, nem nagyon van rá pénzem. de az miben segítene?
hasra kéne edzeni - mit? eddig nem találtam olyan gyakorlatot, ami abból szedne le
"Ha a hasadról akarod eltüntetni, akkor a hasadat kéne edzeni ."
Ha valamihez nem értesz akkor inkább ne szólj hozzá mint hogy hülyeséget mondasz.
Nem létezik lokális zsírégetés és ez tény.
A hasadról fog a legkésőbb eltűnni a zsír. De a hasazást ajánlom, így legalább keményedik, feszesebb lesz. Viszont a hasazás se tünteti el a nem kívánatos zsírpárnákat.
Sajnos.
A diéta nagyon fontos a hasi zsír elégetésében. Sőt! Reggel egyél szénhidrátot, délben fehérjét és sok zöldséget, este szintén. Fontos, hogy sok vitamint és fehérjét egyél, különösen kalciumot, magnéziumot és vitaminokat egyél! Heti három zsírégető edzés a minimum.
Kitartás!
egy aerobic edző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!