Elég komplikált a problámám, és sajnos biztos vagyok benne, hogy nem lehet ezen segíteni. Akkor törődjek bele?
Tudom, hogy most csúfolódni fogtok, meg gúnyos lealacsonyító megjegyzéseket fogtok tenni,de remélem azért kapok egy rendes választ is.
Gyűlölöm magam.Minden percben az jár a fejemben, hogy itt lábatlankodok mindenkinek, még a járókelőknek is az utcán, egyszerűen elegem van az életemből.Azért irtam ehhez a topikhoz,mert végülis szerintem a kissebbségi kopmplexusomból adódik,de nemtudom, mért hatalmasodott el így rajtam.
Minden ember olykor csúnyűnak tartja magát.
De én mindig, és egész nap csak sírok, mert már elegem van.Tudom, hogy a belső értékek fontosak, és azthiszem belülről értékes lehetek, és nem a külsejét szoktam nézni az embereknek ismerkedésnél, de valamiért a magam külseje iszonyúan irritál, a tükörbe nézek és sírógörcsöt kapok.Letakartam a tükreimet, nem nézek bele semmien üveges dologba,mert iszonyúan bánt, hogy én ilyen külsőt kaptam.Mért van az, hogy azok a gyönyörű emberek olyan szép külsőt kaptak? Mit tettek amit én nem?
És hiába mondja bárki is, hogy a belső a belső, igen törődöm én azzal, de akkor is bánt, hogy ilyen vagyok kivülről.És nem tudok pozitív lenni, mert NEM MEGY!! több éve probálkozom, voltam már pszichológusnál is.
Legszívesebben átműtetném az egész testem.
Esetleg ha már tényleg ennyire jelentéktelen vagyok, és annak is érzem magam, akkor az megoldás, hogyha meghalnék?
Egy lány.
Még is miben látod a "rondaságodat"? Ha túlsúlyos vagy, akkor megfelelő táplálkozás és sok mozgás.
Egy új frizura mellé smink és divatos öltözködés.
Volt erről egy sorozat a tv-ben. Olyan embereket alakítottak át, akik elégedetlenek voltak önmagukkal. Testileg szinte semmit se változtak csak az öltözködés smink frizura változott meg és jóval csinosabbak lettek. Próbálgasd ki mik azok amik tetszenek. Neten böngéssz frizurákra és mi állna jól neked. Sminket is tudsz venni olcsón is. Ruhát nehezebb de ha nem akarsz költeni rá sokat akkor vannak turkálók vagy piac, ott is ki lehet fogni jó termékeket.
És az igaz, hogy nincs ronda ember csak önbizalomhiányos és akaratgyenge. Ha ezeket megfogadod biztosan több önbizalmad lesz.
Szia
Érdekes amit írtál. Részben megértem. Ha van kedved beszélgethetünk. Nekem is problémáim vannak a külsőmmel, pedig én fiú vagyok. Én is állati rosszul érzem magam. De kerestem magamank célokat és hobbikat. Ezek lefoglalnak és sok erőt is adnak. Szerintem neked is azt kéne. Biztos nem vagy ronda, de ha gondolod mutathanál egy képet. Sztem nincs ronda lány. Mondanék rólad véleményt.
Nem vagy jelentéktelen. Szerintem középsuliba vagy általánosba járhatsz. Ott érzi sokszor jelentéktelennek magát az ember. Valójában a nagymenők azok akik jelentéktelenek. Ha leérettségizel majd te is meglátod hogy nincs jelentősége az ottani életednek és azoknak a jelzőknek se amit rádaggattak. Én is átéltem és nagyon jó volt az egyetem első félévében :D
21f
első válaszolónak:
nem vagyok túlsúlyos, elég vékony vagyok.Inkább az arcommal van a baj, bár egészébe véve nem szeretem magam.Ahogy a ruhák állnak rajtam, borzalmas. Ha szép lennék meg csinos, akkor jól állnának. Biztos még a csontjaim meg a bőröm is seéejtes, azért állnak rajtam ilyen bénán... és ezeket csinálom, amiket mondasz, de egyyzerüen nem megy akkor se. hidd el próbálkozok már egy ideje:((
második válaszolónak:
igen középiskolás vagyok.
Hát... igen igen. Talán az is főleg a baj, hogy olyan emberek vesznek körbe, akik- meg a cselekedetükkel romboló hatással vannak az önbizalmamra.
Küldhetek képet, és nem várom, hogy vígasztalj, nyugodtan mondhatod, hogy rettenetes. Legalább abba bizonyos leszek , hogy jó amit mondok. Hogy tényleg szörnyen nézek ki.
Irj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!