11/12 anonim válasza:
Talán el nem rugdosnám, de alapvetően valahogy nem gyere be. Tényleg jól néz ki, de a képekből semmi plusz nem jön le. Lehet, hogy mozgásban jobb.
12/12 anonim válasza:
Néztem a Marichuy- a szerelem diadala és az Árva angyalban, nagyon helyes pasi, tényleg az, pedig én nem vagyok általában színészpasi-rajongó, de ő nagyon helyes. Egy dolog, ez a nagyon kigyúrt test nekem nem jön be, nagyon ostoba pasi jelleget ad neki. De a filmben nagyon szimpatikus karaktere van,jól játssza a hűséges, szerelmes és intelligens férfit. Úgy már bejönne, de a való életben biztosan nem olyan, mint a filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!