Szerintetek szexi?

Figyelt kérdés
Szívbetegséget diagnosztizáltak nálam és elképzelhető, hogy át kell esnem majd egy szívműtéten. Eléggé elb@ssza a kedvem, ha arra gondolok, hogy nyáron a strandon majd egy nagy cipzárral kell majd feszítenem a strandon. A barátnőm azt mondja, hogy az nagyon szexi és így próbál felvidítani. Én úgy gondolom, hogy taszító és attól félek, hogy a barátnőm máshogy fogja gondolni, ha meglesz. Vagy tényleg szexi?
2012. jan. 10. 03:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi -1 strandon
2012. jan. 10. 03:46
 2/8 *Tündérke* válasza:
Figyelj, én különösen nem tartom szexinek, de visszataszítónak sem. Viszont van nagyon sok olyan lány akinek igenis bejönnek a hegek, forradások, mert szerintük férfiasabbá tesz egy embert. Ne aggódj, ha a barátnőd szeret, neki mindenhogy tetszeni fogsz!
2012. jan. 10. 03:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak nagyon letörni... de basszus, neked TÉNYLEG az a legnagyobb problémád a diagnosztizált szívbetegséged után, hogy hogy fog kinézni a bőröd?!
2012. jan. 10. 04:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szexi.
2012. jan. 10. 06:48
 5/8 RockyCellar válasza:
Nem, mert ez csak egy nagy kamu
2012. jan. 10. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:

hát ha már heg és szexi, inkább valami motoros balesetből vagy bunyóból származóra mondják, és inkább csak a filmekben. :D

De ne ilyen hülyeségekkel törődj már. xD Az ember rád néz, látja, hogy van egy műtéti heged, esetleg sajnálkozik magában, hogy szegény, miket kellett átélnie és kész. max a 4 év alattiak megkérdezik az anyukájukat, hogy a bácsinak miért olyaaaaan???

2012. jan. 10. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Szexi? Nem. Csúnya? Nem. Érdekel bárkit is egy heg? Nem.

Nem értem miért foglalkozol vele, emiatt se több se kevesebb nem leszel.

2012. jan. 10. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
#2-nek. Most miért? Mi izgasson? Jobb mint ha azon sírnék, hogy jaj istenem meghalok. Legalább próbálok a lehető legpozitívabban felfogni a helyzetet. #7-nek. Azért foglalkozok vele, mert engem érdekel, hogy a lányok mit gondolnak az ilyenről, mert nem akarom, hogy a barátnőm negatív dolognak lássa ezt bennem. Ha téged nem érdekel, hogy a párodnak tetszel e, az a te dolgod. És a kérdésem az volt, hogy szerintetek szexi-e, ehhez képest sokan nem arra adtak választ. Ez mind szép és jó, de nem izgat, hogy mit gondolsz rólam, amiért kiraktam ezt a kérdést. És ha valaki úgy gondolná, hogy a kérdésem fake, akkor gondolják. De nem azt kérdeztem, hogy:"Leszakadt a fejem és visszavarrták... szerintetek szexi?". Egy szívműtét a mai világban már nem olyan hihetetlen dolog
2012. jan. 10. 17:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!