Srácok, nektek tetszenek az ilyen csajok? (kép)
2012. febr. 7. 20:26
3/10 anonim válasza:
szerintem pedig stílusosak. egész addig teljesen oké, amíg csak elvétve vannak tetoválások, és az arcán nincs piercing, max az orrában.
4/10 anonim válasza:
Kat Von D a tetoválásaival együtt is nagyon szép nő (2. link). [link]
5/10 anonim válasza:
elozo a szambol vetted ki a szot!
vagyis a 2. csaj nagyon vonzo...
*edit: a te linkedet is meglestem, asszem mégsem tetszik...:D...a szemoldoke , meg az arca olyan fura...
amugy a tetovalastol meg nem fog elcsunyulni az illeto, szoval elvileg bejohetnek az ilyen csajok is
6/10 anonim válasza:
Egyébként félvér (olasz-argentin). Szerintem nagyon szép nő,és vagány,hogy fel meri vállalni a stílust, ami ő maga. Egyébként én lány vagyok,de továbbra is azt mondom,hogy ő nagyon szép.
7/10 anonim válasza:
Mondjuk úgy,hogy ha maga a csaj jól néz ki,akkor nem zavar a stílusa.bár a 3.képen az már elég lepukkant,olyan nem kéne.
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, szeretnék én is egy ilyen extrémebb csajt magam mellé
9/10 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelő válasza tetszik.. :)
2012. febr. 10. 23:51
10/10 anonim válasza:
Párom imádja őket, bár elég soványak és kevés a tetkójuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!