Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg gáz ha borotválom a...

Tényleg gáz ha borotválom a mellkasomat?

Figyelt kérdés
Uszodában a haverjaim állandóan cikiznek emiatt.

2012. febr. 7. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha amúgy egy dzsungel lenne akkor ok...de egyébként fölösleges.
2012. febr. 7. 13:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egy dzsungel,ezért is borotválom,mert ez már túlzás.
2012. febr. 7. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ilyenek a jó haverok..hányéves vagy,hogy ezmiatt cikiznek?
2012. febr. 7. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2012. febr. 7. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Naés ezmiatt cikiznek? Nemárr.ilyen jó haverok... hát borotválld,nemciki,de szerintem az férfias+ nemnekik kell,hogy tetszen:)14/L
2012. febr. 7. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogyha izmod is van akkor, az jobban látszik, szal úgy jobb, a legtöbb lánynak az jön be;) De hogyha nincs, akk olyan semmilyen, de akk is jobb borotválva.
2012. febr. 7. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha lány vagy.
2012. febr. 8. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a nagyon kigyúrt,de azért valamennyire izmos vagyok és szerintem sokkal jobb szőrtelenül.Az a baj,hogy nagyon sok és nagy,hosszú a szőrzetem,ezért borotválom inkább.
2012. febr. 9. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

teljesen normális, h gúnyolnak. ha szőrös lenne, akkor azért cikiznének. én nagyon sokáig borotváltam/gyantáztattam sokkal jobb volt akkor. aztán egyszer csak meghagytam szőrösen, most így sokkal jobban érzem magam, mint amikor nem volt az. de ez életszakasz függő. úgy legyen, ahogyan jobban érzed magad a bőrödben.

az h a csajknak tetszik-e, az ember függő, van olyan aki imádta, h nem volt szőr a mellkasomon, a barátnőm meg pl imádja h szőrös...

2012. okt. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!