Szoktatok interneten rendelni? Ha igen, mit, és milyen oldalról?
Rendelj bátran kintről, nem fogsz csalódni.
Néhány tipp:
E-bay: ellenőrizd az eladő minősítéseit az oldalon. Több ezer tranzakció és 98% megbízhatóság felett nem kell tartanod semmitől.
Szállítás: Nem mindent szállítanak EU-ba. Ellenőrizd a terméklapon a shipping mmenüpontnál.
Fizetés: előre kell de ez normális.
Viszont! Soha ne használj igazi dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát. Egyszer futsz bele egy adathalászba és kártyaszám+CVCkód+lejárat megszerzése után a Te pénzedet költi nulláig.
Én OTP Webkártyát használok. Egyenlege mindig nulla Ft. A fizetés előtt töltök rá a neten pénzt és már fizetek is vele. Ez így biztonságos.
PAYPAL: a leggyakoribb fizető felület, rém egyszerű reg. és megbízható oldal.
Hűtőgépet, TV fotelt, nyomtatót, DVD-t, Könyvet, Szoftvert, Kaját rendeltem eddig NET-en.
Szoftverrel jártam úgy egyszer, hogy a nem kért frissítést is küldték, és levonták a kártyámról az árát, de a banknál megreklamáltam, és visszatérítették a pénzt.
Ugyan egyéb okokból utálom az OTP-t, de a virtuális kártyájuk valóban jó, mert megakadályozza, hogy megfejjék a számládat.
Ha az OTP-nél van a számlád csak akkor kaphatod, én a kártyám mellé kaptam egy névjegykártya nagyságú kartonon.
Úgy emlékszem nem kellett külön igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!