Szoktatok interneten rendelni? Ha igen, mit, és milyen oldalról?
Én most épp egy kabátot rendeltem Angliából ebayról.Ez postán jön elvileg már. Meg könyvet szoktam egy szegedi antkváriumból.Ezt Pesten átvehetem.
Barátnőm sminkcuccot szokott angliából.(Mondjuk ő sminkes és sok ilyesmit használ:)
Terméktől függ, hogy mit érdemes és mit nem... én pl. próbáltam számos bel- és külföldi oldalt és eddig sosem csalódtam, de oda kell figyelni a részletekre, mint pl. szállítási költség és mindenek előtt, hogy egy megbízható oldalról legyen szó. Itthoni példa: edigital.hu
Ebay esetén fontos odafigyelni a keresett terméket forgalmazó kereskedő statisztikáira (...minimum 2000-3000 eladása legyen és 95% feletti osztályzata) meg hogy szállít-e Magyarországra s ha igen mennyiért.
Ja és ha online fizeted a vásárlásaid azt tudni kell, hogy bizalmas banki adatokat (pl. PIN kód) SEHOL ne adj meg. Ahol ilyeneket kérnek onnan futás! :)
Innen pl. nyugodtan rendelhetsz: [link]
Kb. két-három millió különféle elektronikai termék, kiegészítő van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!