A tini fiúknak milyen alkatú lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
14-17 éves fiúkra gondolok.
Vékony, vagy kicsit ducibb testalkatú lány?
Ezen belül mellméret,has,fenék,comb,stb...
Képet is lehet küldeni:)
És írjatok kort légyszi!
2012. febr. 4. 16:33
11/19 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok
üzenem a 16:56-osnak, hogy tessék itt a kivétel ;)
persze ez nem jelenti azt h a ducibb lányoknak nincs is esélytelenek, láttam már nagyon szépet közöttük is(:
12/19 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 4. 17:58
13/19 anonim válasza:
hűű bakker, most látom mekkora nyelvész vagyok..:D
az természetesen úgy van h: "nincs is esélyük"*
14/19 A kérdező kommentje:
:D :D
2012. febr. 4. 18:08
15/19 anonim válasza:
mindenkinel mas
es nem csak a kulso szamit:)
14/f
16/19 anonim válasza:
17:23 nem aztmondtam, hogy másra nem jók, csak ha egy fiút, a lány nagy melle és fekene fogja meg, és azért kezd el vele járni, akkor elég egyértelmű...
18/19 anonim válasza:
Hát nem tudom a számaid jók csak nekem annyira nem jönnél be alakra. Mert inkább mellen legyen, és az legyen nagy és a has meg inkább laposabb, de azért lehessen ott valamit fogni! A comb nagyon vékony legyen és a láb, a vádli is szépen vonalazódjon:D, és a fenék lehet nagy.
19/19 anonim válasza:
manapság egyre inkább szeretik a kövérebb csajokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!