Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúknak fontos a mellméret?

A fiúknak fontos a mellméret?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. A fiúk az osztályban az olyan lányokért vannak oda akiknek nagy a mellük,jó a fenekük stb. Például tegnap a suliban bejött egy csaj és úgy megnézték, hogy állandóan mentek a folyósóra bámulni. De nem is szép a csaj,vagyis az arca nem valami nagy szám, csak a smink tesz rá. Miért ilyenek? Azt veszem észre,hogy nekik csak a nagy mell a lényeg. Én nekem kb. semmi önbizalmam sincsen. Azt mondják,hogy vékony vagyok de én nem vagyok megelégedve magammal. Nem vagyok dagadt, csak van egy kis hasam meg a combom is husisabb de avval nincs gondom. De mellem az nem nagyon van. Sőt, nincs is, csak egy kis domborulat. :( És azt vettem észre,hogy a fiúknak jobban tetszenek az olyan lányok akiknek van mellük. Meg az olyan lányok idősebbnek is néznek ki.:S

Velem egykorú fiúk válaszát várom leginkább!(14-17) De mások is írhatnak.

2012. febr. 4. 11:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Egyébként azt mondják,hogy szép arcom van meg szép a bőröm is, csak a testemmel nem vagyok megelégedve. De azon segít a mozgás:) Szóval remélem nyárra elérem amit szeretnék.:)

2012. febr. 4. 16:36
 12/14 anonim válasza:
ugyanez a problémám. van egy osztálytársam.. akkora a melle mint a feje, ha nem járt eddig 25 pasival(2-3 év alatt) eggyel sem.. buta, csúnya. tipikusan ez a : nyeldd le a sminked, hátha megszépít belülről is típus. meg persze nagyra van magával. de jó, hogy feltetted a kérdést(:
2012. febr. 4. 20:53
 13/14 A kérdező kommentje:
:D hát igen. sajnos én sem értem az olyan fiúkat, akiknek csak a külső számít. jó oké, lehet tényleg nagyon jól néz ki, de ha belül segghülye?
2012. febr. 5. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mint felnőtt férfi tiltakozok az ellen, hogy akinek a nagy mell tetszik az még csak fiúcska. Nekem bejön a nagy mell na és? Ez van. Nekem pl nem jönnek be a testépítő nők. Most szóljam le azokat akiknek meg igen? Amúgy az ilyen nagy mellű nőket még az itt szólók is megnézik még ma is. A lényeg a női idomok, ha valakinek jó az alakja megnézzük. Az XY kromoszóma erre sarkall. Idővel tényleg rájönnek nem ez a legfontosabb.
2012. febr. 21. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!