A fiúknak fontos a mellméret?
14 éves lány vagyok. A fiúk az osztályban az olyan lányokért vannak oda akiknek nagy a mellük,jó a fenekük stb. Például tegnap a suliban bejött egy csaj és úgy megnézték, hogy állandóan mentek a folyósóra bámulni. De nem is szép a csaj,vagyis az arca nem valami nagy szám, csak a smink tesz rá. Miért ilyenek? Azt veszem észre,hogy nekik csak a nagy mell a lényeg. Én nekem kb. semmi önbizalmam sincsen. Azt mondják,hogy vékony vagyok de én nem vagyok megelégedve magammal. Nem vagyok dagadt, csak van egy kis hasam meg a combom is husisabb de avval nincs gondom. De mellem az nem nagyon van. Sőt, nincs is, csak egy kis domborulat. :( És azt vettem észre,hogy a fiúknak jobban tetszenek az olyan lányok akiknek van mellük. Meg az olyan lányok idősebbnek is néznek ki.:S
Velem egykorú fiúk válaszát várom leginkább!(14-17) De mások is írhatnak.
Köszi!:)
Egyébként azt mondják,hogy szép arcom van meg szép a bőröm is, csak a testemmel nem vagyok megelégedve. De azon segít a mozgás:) Szóval remélem nyárra elérem amit szeretnék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!