A fiúknak fontos a mellméret?
14 éves lány vagyok. A fiúk az osztályban az olyan lányokért vannak oda akiknek nagy a mellük,jó a fenekük stb. Például tegnap a suliban bejött egy csaj és úgy megnézték, hogy állandóan mentek a folyósóra bámulni. De nem is szép a csaj,vagyis az arca nem valami nagy szám, csak a smink tesz rá. Miért ilyenek? Azt veszem észre,hogy nekik csak a nagy mell a lényeg. Én nekem kb. semmi önbizalmam sincsen. Azt mondják,hogy vékony vagyok de én nem vagyok megelégedve magammal. Nem vagyok dagadt, csak van egy kis hasam meg a combom is husisabb de avval nincs gondom. De mellem az nem nagyon van. Sőt, nincs is, csak egy kis domborulat. :( És azt vettem észre,hogy a fiúknak jobban tetszenek az olyan lányok akiknek van mellük. Meg az olyan lányok idősebbnek is néznek ki.:S
Velem egykorú fiúk válaszát várom leginkább!(14-17) De mások is írhatnak.
Nekem volt "dolgom" nagymellű és kismellű nővel is.
A nagy jól nézz ki mint dekoltázs...de bizony a gravitáció nagy úr.
Továbbá szerintem egy normális férfinak nem ez számít.
Én például sosem mellméret szerint választottam partnert.
Ugye te sem olyan partnert szeretnél, aki a melleddel akar járni?
A tanácsom: öltözködj úgy, hogy az előnyös testrészeidet hangsúlyozd. A kismellű nőknek szerintem a sportosabb stílus kifejezetten jól áll és nekem kifejezetten vonzóak úgy...
Ilyen korban az számít. Nem meglepő, hogy az idősebb(nek tűnő) csajok jönnek be nekik.
Anno nekem sem az én korosztályom, hanem az idősebbek jöttek be.
24/N
Köszi a válaszokat!:)
3. válaszoló: én sportosan öltözködöm:)
3. válaszoló vagyok:
Akkor biztosan tetszenél nekem :)
Egy a lényeg: Legyen nyugodtan önbizalmad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!