Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az igényes nő?

Milyen az igényes nő?

Figyelt kérdés
Minden szempont érdekelne.
2012. febr. 3. 19:56
1 2
 1/11 mus musculus ***** válasza:
75%
Megfelelően tisztálkodik (fürdik, fogat mos, ésatöbbi), ápolja a haját és a körmét (semmi csilivili piperkőc szarságra nem kell gondolni, elég ha átmegy a sörényen samponnal és fésülködik, illetve ha nem hagyja beszakadozni a karmokat és tisztán tartja őket), nem jár szutykos, szakadt ruhában, kordában tartja a szőrzeteit (értem ezalatt pl. a nyaranta történő lábszárberetválást, azt is csak abban az esetben, ha dús és sötét, továbbá a hónaljmacska nemkivillantását). Tömören ennyi, mondom csaj létemre.
2012. febr. 3. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
teljes mértékben egyetélrtek az előőtem szólóval.
2012. febr. 3. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit fűznék hozzá az előzőhöz: hogy korának megfelelően öltözködik. Nem feltétlen márkás cuccokban,de összeillő színű darabokban.

Ízléstelen és sokszor nevetséges,ha egy 30-on felüli nő tiniknek való holmikat hord. Vagy ha alkalmi ruhához edzőcipőt vagy térdig érő csizmát visel.

De az sem vall jó ízlésre,akinek minden darabja drága márkás cucc,de mindegyik darab más színű.

Kevés pénzből is lehet ízlésesen öltözködni,és sokból is ízléstelenül.

Az igényes nő pedig mindig ízlésesen öltözik.

2012. febr. 3. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Én igényesnek tartom magam. Naponta kétszer fürdök, hetente egyszer mosom a hajam (szerencsére nem zsírosodik és nem is korpásodik, igazából egy hét elteltével is úgy néz ki, mintha akkor mostam volna). A hajamat színezővel festetem ugyanolyan barnára, mint az eredeti, csak egy kis vöröses fénye van, nem az az unalmas barna, mint ami amúgy lenne. Szőrtelenítek rendszeresen, télen sincs rajtam egy szál szőr sem, én úgy igénytelennek érzem magam. Gyantáztatok mindent 3 hetente: láb, fazon, hónalj, kar, bajusz (ezek pihék, de sajnos mikor sminkelek akkor a púder megtapad rajta és úgy már lehet látni, igaz csak közelről, de engem borzasztóan zavar). A körmöm most éppen mű, egy közepes hosszúságú kocka köröm, ami teljesen natúr, körömszínű. Ha nem ilyen, akkor francia szokott lenni, és azért szoktam néha megcsináltatni, hogy ne kelljen 3 naponta lemosni-lakkozni. Amikor megunom a műkörmöt, akkor jön a lakkozgatás, mert amúgy imádom a lakkokat, csak néha ellustulok, és a műköröm megoldja a köröm gondomat. Öltözködni márkás ruhákba szoktam, de szerencsére jó ízlést örököltem édesanyámtól, így ízlésesen válogatom össze a ruháimat. Szeretem a nőies darabokat, csak ilyenben lépek az utcára, melegítőbe nem szoktam, mert akkor megint jön bennem az igénytelen-feeling. Nekem az otthonra való... Nos nekem ezek azok az alapvető dolgok amiktől én igényesnek érzem magam, és szerintem ez természetes sokmindenki számára. A sminket nem írtam, mert igaz én rendszeresen szoktam, attól még nem igénytelen valaki, ha ezt elhagyja. 17/L
2012. febr. 3. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, gondolom neked más dolgod sincs csak magaddal foglalkozni... Majd gyerek melett is legyen ennyi időd magadra és netán ha vsszaszőrösödik a lábad jó igénytelen leszel. Jesszus...
2012. febr. 4. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Persze, más dolgom sincs, végülis érettségi előtt állok, felső fokú nyelvvizsgára készülök, 3 külön tanárhoz járok, plusz sportolok. Tényleg nincs egyéb dolgom, csak otthon lóbálom a lábam naphosszat. :) Mégis meg tudom mellette oldani ezeket, sőt édesanyám is aki heti 5 napig hol 12 hol 8 órát dolgozik a saját vállalkozásában, emellett még rohangál, intézkedik. Mégis képes rá. Csodabogarak lennénk...?
2012. febr. 4. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Valószínű
2012. febr. 4. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ezúton hozzátenném, hogy az igényes nő fogalmába nálam az is benne van, hogy van ideje magára. Ezek amiket én csinálok mind elvégezhetők otthon. Pl. hab állagú hajfestékkel nyugodtan festheted a hajad otthon, gyantával otthon is 1 óráig tart legyantázni a lábad, mondjuk havonta egyszer, például amíg a gyerek a délutáni alvást tölti. Na, már kettő kipipálva. Ha a gyantát nem preferálod, akkor meg 3 naponta az esti zuhanyt nagyjából 5 perccel hosszabbítja meg. A műkörmöt, pláne az ilyen egyszerűt kb. egy óráig tart elkészíteni, és a legtöbb körmös házhoz jár, hívhatod akkorra őt is, mikor a gyermeked délután alszik, mire felébred pedig kész is vagy. Lehet egészen pici körmöt is mondjuk zselével megerősítettet csináltatni, ez még gyerek mellett is biztonságos, és mindig szépek és ápoltak lehetnek a körmeid. Tessék. 3 dolgot egy csapásra, gyerek mellett, gyorsan, könnyedén. Ápolt is vagy, és a gyermeked se látja kárát.
2012. febr. 4. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, kimaradt: az esti zuhanyt 5 perccel hosszabbítja meg a borotválkozás, vagy a szőrtelenítő krém használata.
2012. febr. 4. 17:28
 10/11 mus musculus ***** válasza:
25%
A hajfestés és a műköröm miért alapkövetelmény?
2012. febr. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!