Ti, hogy vagytok vele tetszetek magatoknak?
Állítólag szép vagyok (szépségversenyt is nyertem már), de sosincs önbizalmam. Néha én sem értem, miért... Hisz ez sem egy normális állapot.
Nem azt mondom, hogy van okom elszállni magamtól, csak azt, hogy sokkal jobb lenne, ha egészséges önbizalommal rendelkeznék.
18/L
Hát az hogy szépségversenyt nyertél tényleg nem sokat számít, mert van hogy bűnronda lányok nyerik meg :Djó azért nem rondák, de inkább átlagosak mint szépek.
Én ugyanúgy vagyok imnt te kérdező, csak lány vagyokAmúgy én is szerénykedek az életbe de attól még tisztában vagyok vele hogy nézek ki :P Imádom ha megnéznek
22L
Hát én néha majdnem elélvezek magamtól, annyira szépnek látom magam, néha meg elbújnék... Hangulatfüggő :)
20/F
Legtöbbször én is szépnek látom magam. Jól nézek ki és a kisugárzásom az ami ellenálhatatlan :D Úgyhogy szeretem magam. Bár vannak mélypontjaim mikor úgy érzem hogy én vagyok a legrondább a világon... de 2 perc és elmúlik! :D
Küldj privibe képet kíváncsi vagyok Rád :))
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!