Egy patikáról, hogyan lehet letörölni a filctollal írt szöveget?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 15:35
2/10 A kérdező kommentje:
de a lakklemosó nem veszi ki a színét??
2009. máj. 31. 15:52
3/10 anonim válasza:
öhm... Te most a patika alatt egy gyógyszertárat értesz?
4/10 A kérdező kommentje:
dehogy. nem
a cipőt értem - lábbelit
minek érdekelne engem a gyógyszertár, csakhát én szerbiai vok és mifelénk így mondják...
2009. máj. 31. 18:13
5/10 anonim válasza:
A filctollal írt szoveg általában eltávolíthato valamilyen alkoholba mártott vattával, vagy rongyal. Meg kel probálni ismételten. Sok sikert.
6/10 anonim válasza:
jaj, én is gyógyszertárra gondoltam.. : D
7/10 A kérdező kommentje:
gondolom magyarországiak vagytok :D
bocsi, de felénk /szeribában/ így mondják a lábbelit... :P
2009. jún. 7. 18:22
8/10 anonim válasza:
Ez egy magyar oldal, gondolom többségben magyarországiak látogatják, szóval nem értem miért csodálkozol, hogy nem tudják, hogy nálatok így hívják a cipőt... Erre azért gondolhattál volna.
9/10 A kérdező kommentje:
hát épp nem gondoltam!!!
mert mondjuk ha válaszolnak, akkor gondolkozhatnak egy kicsit!!!
2009. jún. 8. 10:39
10/10 anonim válasza:
Jaj, most ez hülyeség, nem kéne ezen felhúzni magad, hogy nem értették, mit akarsz.
Én aztán 1000 évig is gondolkozhattam volna, akkor se jöttem volna rá, hogy mit értesz patika alatt, mivel magyarországi vagyok, és itt egyáltalán nem használják ezt a szót ilyen értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!