Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az amit mindennap megteszte...

Mi az amit mindennap megtesztek a szépség érdekében?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Hajmosás,frizura megcsinálása, ruhák összeválogatása, pici smink (szemceruza vékonyan, alapozó az épp problémásabb helyekre), önmagam jókedvre derítése, mosolygás...:)

17/L

2009. máj. 31. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én arra ügyelek mindig, hogy a szempilláim ki legyenek festve. Attól sokkal szebb lesz a tekintet. Van, amikor van kedvem szemhélypúderhez, alapozóhoz stb., de a szempilláim mindig festve vannak. Minden este lemosom magamról a sminket, hidratáló krémet teszek fel. A körmeimet gyakran festem, ha már egy kicsit kezd kopni a lakk, akkor lemosom, mert úgy már nem hat valami igényesen. A hajamat hetente 1x-2x kivasalom. És minden nap a hangulatomhoz öltözök, nincs olyan hogy előre kitalálom mit veszek fel.
2009. máj. 31. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsi ly-nal írtam: szemhéjpúder!
2009. máj. 31. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Reggel: arcmosás, hidratálás, szempilla festés, fésülködés, öltözködés.

Este: arcmosás, éjszakai ápoló, fésülködés.

Hetente 2x hajmosás.

2009. máj. 31. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Reggel, zuhanyzás, hajmosás, hidratálás, pici smink, vmi csinos ruha, amihez épp kedvem van.

Heti 4X járok edzőterembe, heti 4-5X kardiozok(itthon taposógép), napi 4-6l tisztított vizet iszom, és nagyon ritkán aklohol (2hetente egy koktél vagy egy Bailey's), sok zöldség, gyümi..sajnos édesszájú vagyok, de szerencsére nem látszik az alakomon.

Heti 1X szoli, pénteken kozmetikus, kéthetente manikűr-pedikur és fordász. Minden nap vasalom, beszárítom vagy becsararom a hajam.

2009. máj. 31. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:

hajvasalás, alapozó, fekete szemhéjtus, piros szemcerka, nameg fürdök meg arcotmosok meg fogatmosok xD

én igyérzem magam jol. és nem szépnek. csak jol.

15/L

2009. máj. 31. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Amit minden nap megteszek...

Reggel:

- termeszetesen arctisztitas, fogmosas,...

-Smink (korrektor szemek ala, lightosan fustos szemek, spiral, arcpir, porpuder nagyon vekonyan, ruzs v szajfeny.

Napkozben ebed utan fogmosas. esetleg smink igazitas

Este:

-Arclemosas,

-furdes, fogmosas ( + szodabikarbonas polirozas

-testaplozas, arckrem, szemranckrem.

2009. jún. 1. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!