Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek vagy csúnyának tartod...

Szépnek vagy csúnyának tartod magad?

Figyelt kérdés
És leírnád hogy miért?
2009. máj. 31. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kihez képest ? Ez nagyon fontos... Valamikor szépnek látom magam, valamikor csúnyának..
2009. máj. 31. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Csúnyának. Sok bőrhibám van az arcomon, mellesleg duci is vagyok.

Mások viszont nagyon szépnek tartanak, és szeretik, hogy van rajtam mit fogni, és állítólag az arcom is szép.. :) [egy kis alapozó+puder.. :D]

2009. máj. 31. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször a kedvemtől függ. (sokszor meg a kedvem függ tőle... ördögi kör)
2009. máj. 31. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
12.17-eshez hasonlóan vagyok vele.
2009. máj. 31. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
tegnap (egy kérdés hatására az oldalon:)) befestettük szőkére a hajam.azóta sokkal szebbnek érzem magam mint előtte barnán.szőke hajhoz még kék szem,vékony alkat..Kiemelte a szőkehajam azt,amivel különösebben nem foglalkoztam idáig(szem,száj..)Most megvagyok magammal elégedve.
2009. máj. 31. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen változó. Általában szépnek, viszont azt tudom, hogy az alakom nem tökéletes. Ha látok egy vékonyabb lányt, akkor sem érzem magam csúnyának, max. hiányosnak:) Ha lefogynék 62 kg-ról 52-re, akkor meg lennék magammal elégedve. Nem vagyok beképzelt, csak egyszerűen nem akarok azon rágódni, hogy nem vagyok tökéletes:)
2009. máj. 31. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
szépnek. elégedett vagyok magammal.
2009. máj. 31. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Mikor minek??Egyébként kihez képest??Pl Kiszel Tündéhez képest én mindig szép vagyok:P

Ha nem nagyon látszik az ekcémám akkor szépnek,boldognak érzem magam:D ha csúnya a kezem+nyakam akk nem:S

2009. máj. 31. 17:44
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, rosszabbra számítottam, akiket ismerek mindenki csúnyának tartja magát, még ha nincs is okuk rá... nem értem miért.

12:25-ös: ezek szerint a szőke haj nem csak velem tett csodákat, én is azóta érzem szebbnek magam mióta szőke lettem, előtte csak egy unalmas hétköznapi lány voltam akit senki nem vett észre...most meg, a pasikat sem tudom levakarni, pedig ez csak egy hajszín változás, nem gondoltam hogy ennyire hatásos :D

2009. jún. 2. 00:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Most szép vagyok. Lehet 1 óra múlva úgy megcsúnyulok, hogy sírva elbújok. Ez attól függ, hogy éppen milyen külső hatás ér. Ha rossz napom van,minden rossz.
2009. jún. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!