Honnan tudhatom, hogy egy Ed Hardy póló hamisítvány?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 22:46
2/7 anonim válasza:
Onnan, hogy 25.000 Ft alatt van, és nem a Westendben, vagy a Bécsi úton lévő Ed Hardy márkaboltban veszed. Minden más kamu. Akkor is, ha tagadják.
3/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre könnyű a válasz. Felmész az angol Ed Hardy weboldalra és a shopban megnézed a termékeket. A másik lehetőség: amerikában más a számozás, az ottani M-es itthon L-es méretnek felel meg. Ha eddig L-es pólót hordtál és L-es Ed Hardy lenne jó rád, akkor kamu.
4/7 anonim válasza:
Hát nekem aztmondták h az az eredeti ameikben a nyaknál az a cimke v mi ott egy kutya fej van egy sapiban... vettem egy olyan 4.600ft-ért NÉGYEZER HATSZÁZ!!!! és leesett róla az a szines gyöngy... vettem 4000-ér NÉGYEZER egy olyat amiben egy koponya van a nyakánál arról több mosás után egy darad se esett le... szóval az ár szerintem független ÉS PIACON VETTEM!!! SZÓVAL AZ EREDETI AMEIKBEN A NYAKÁNÁL EGY KOPONYA VAN!!! szerintem... szerindted? puszika Zozó 16/F
6/7 anonim válasza:
megnézed a cimkéjét XD van nicns ott az R bekarizkázva akkor gagyi hamisitvány XD
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy Ed Hardy pólóm, fekete alapon színes és tarka; most éppen rajtam van! Imádom, csak kissé vékony. Télen-nyáron hordom, csak télen aláveszek egy hosszú ujjas felsőt! Ez biztos nem hamis, mert oda van írva a "TM" jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!