Akik feltesznek magukról képet azok ezt hogy gondolják? (többi lent)
Nem féltek attól hogy az ismerőseitek felismernek és a rosszindulatú válaszokkal kicikiznek?
Én soha nem tennék magamról képet...
pedig nyugodtan tehetsz ki képet
elég kicsi az esély, hogy valami ismerősöd meglásson
egyébként abban szerintem nincsen semmi, hogy valaki megkérdezi normális stílusban, hogy mi a véleménye más idegen embereknek a külsejéről
általában az ember környezete nem ad reális képet a valóságról, persze a gyakorikérdések kommentelőinek nagy része sem, mivel irigyek, féltékenyek és ha meglátnak egy szép csajt, vagy egy jó srácot akkor azonnal a földig rombolják az önbizalmát, és csúnya embereknek mutatnak hamis énképet
szerintem a cikiző emberek csúnyák, és féltékenyek és az nekik pillanatnyi örömet okoz, ha valakibe beleköthetnek, és leírhatják, hogy ronda. bár ha ez nekik örömet okoz, én csak sajnálni tudom őket, hogy mennyire szánalmasak :)
összességében elmondható, hogy nem ciki képet kirakni ide, és a sok negatív válaszadó ellenére mindig van egy-két normális kommentelő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!