A homlokom tele van kis szőke pihés szőrszálakkal. Hogy tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon látszik, de engem eléggé zavar...2009. máj. 30. 18:49
2/6 A kérdező kommentje:
csipeszt próbáltam, pár nap és egyből visszanő az összes.
Gyantát még nem, de ha jól tudom az elég drága
2009. máj. 30. 19:02
4/6 anonim válasza:
Szőke pihékre szőkítőpor? lol xD
Én még nem láttam olyat akinek ne lettek volna ilyen pihék a homlokán vagy arcán, ez normális. Nem is látszik csak napon akkor is csak ha egy bizonyos szögből nézik, mit parázol ezen?
5/6 anonim válasza:
Ne zavarjon, nekem az egész arcomon erősebb a szőr, mint a legtöbb nőnek. A szemöldökömnél és a homlokomnál is. De még az államon is. Csak közelről látszik, és ha nem mondod, akkor másiknak fel sem tűnik. Ne zavarjon. Ha lány vagy vágathatsz fru-frut. Ha fiú akkor pedig olyan hajat, ami takarja nagyjából azt a részt.
6/6 anonim válasza:
szerintem sem kell vele semmit csinálni, mindenkinek vannak ilyenek a homlokán. pláne ha még nem is sötöt szálak hanem szőkék, akkor nem hiszem hogy annyira látszhat hogy zavarnia kéne. de ha mégis, vágj frufrut hogy eltakarja a homlokod ha nem akarod gyantázni.
de akkor sem igazán értem miért zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!