Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet eltüntetni egy...

Hogy lehet eltüntetni egy anyajegyet úgy, hogy ne maradjon utána heg se?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy ugyes plasztikai sebesszel.

20-30k

2012. jan. 29. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is plasztikai sebész távolította el az anyajegyem az arcomról, mégis mardt heg.

Sajna ha "műtét" van, akkor heg is van.

2012. jan. 29. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. jan. 29. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az arcomrol vett le, de nagyon minimalis heg maradt.

Amig friss a heg kenheted kenoccsel, es ne napoztasd

2012. jan. 29. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszerezni (akár kölcsönkérni) egy Bioptron lámpát és azzal lámpázni a műtét után naponta háromszor 10 percet. Akár kozmetikushoz is mehetsz, aki rendelkezik ilyen géppel, és akkor naponta 20 percre egybe. Nekünk van itthon ilyen gépünk, és én csak jókat tudok róla mondani, pedig sok helyen olvasom, hogy szidják. Nálunk mióta megvan senkinek semmilyen heg nem maradt a bőrén. Eltűntette a vágásból visszamaradt hegeket (pl. ujjunkon ahol megvágtuk késsel), a horzsolásnyomokat akár magunkon akár a kicsi gyerekeken, pedig ez hagyja a legcsúnyább nyomokat, a pattanások után maradt hegeket sőt még a bárányhimlő után maradtakat is. Műtesd meg, és lámpázd. Valamint most a TV-ben reklámoznak valami hegkezelőt, az is megér egy próbát.
2012. jan. 30. 01:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ma 3 hete szedtek le kettőt, és már alig látszik a heg. Mindenképp orvossal, ő érti a dolgát.
2012. jan. 30. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy halottam, hogy ha lézerrel csinálják, akkor az után nem marad heg. Ez igaz?
2012. jan. 30. 13:02
 8/9 anonim válasza:
Nekem pont szerdán szedték le az anyajegyem egy elég neves helyen és az orvos azt mondta, hogy csak hiedelem, hogy nem marad heg. Valamennyi mindig maradni fog
2012. febr. 3. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Sehogy ! Dokival lehet csak bár reklámoznak valami krémet hogy leszárítsa nézz utána de a doki biztosabb csak az nagyon fáj ha kivágja .
2012. febr. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!